U heeft geen producten in de winkelwagen

Washandschoenen

 1. CARPRO 2 FINGERS WOOL WASHMITT - KLEINE WASHANDSCHOEN VOOR DE LASTIGE PLEKJES

  € 9,95

  De CarPro 2 Finger Wool mitt wordt absoluut je beste nieuwe detailvriendje. Door het kleine formaat is deze wool mitt ideaal om de moeilijk te bereiken plekjes op een veilige wijze goed te kunnen wassen.

  Meer info

 2. CARPRO HAND WASH WASHANDSCHOEN

  € 17,95

  Zachte, handige en ergonomische washandschoen.

  Meer info

 3. CARPRO INNER SCRUB HANDSCHOEN - VOOR HET REINIGEN VAN HET INTERIEUR

  € 12,95

  De CarPro Innerscrub glove is het ideale hulpmiddel voor elke interieur detail. Deze unieke polyester gewoven microfiber handschoen heeft een licht schurende werking, maar is veilig op leer, plastic, vinyl, stof, rubber en dashboards.

  Meer info

 4. CARPRO MICROFIBER GLOVES 1 PAAR

  € 6,95

  De CarPro Microfiber Gloves zijn gemaakt van het beste en fijnste Microfiber (bekend van de zeer hoog gewaardeerde CarPro BOA doeken). De handschoenen zijn multifunctioneel, deze zijn te gebruiken om kleine gaatjes en hoekjes te reinigen (BBS honinggraat velgen, dashboard, etc). Ook zijn de handschoenen uitstekend geschikt om te voorkomen dat er vingerafdrukken komen op de net gedetailde lak.

  Verwacht rond half november 2021.

  Meer info

 5. CHEMICAL GUYS BEAR CLAW KRASVRIJE WAS PAD

  € 9,95

  De Chemical Guys Bear Claw was spons is het juiste gereedschap tegen vervuiling en oxidatie en is daarbij zacht voor lak en glans.

  Meer info

 6. CHEMICAL GUYS BEAR CLAW KRASVRIJE WASHANDSCHOEN

  € 9,95

  De Chemical Guys Bear Claw washandschoen is het juiste gereedschap voor vervuiling en oxidatie en is daarbij zacht op lak en glans.

  Meer info

 7. CHEMICAL GUYS MICROFIBER WASH - REJUVENATOR

  € 12,95

  Microfiber Wash Rejuvenator: lost wax, polijst pasta’s en andere detail chemicalien op. Herstelt de zachtheid van microfiber.

  Meer info

 8. CHEMICAL GUYS MICROFIBER WASH - REJUVENATOR 3,8L/GALLON

  € 54,95

  Microfiber Wash Rejuvenator 3,8L/Gallon

  Meer info

 9. CHEMICAL GUYS THE STRANGER HELPFUL HANDY WASHANDSCHOEN

  € 16,95

  De Stranger washandschoen is gemaakt van eersteklas microvezel, de Stranger is perfect voor het afstoffen van binnenoppervlakken met een ultrazachte aanraking!

  Meer info

 10. CHEMICAL GUYS THREEWAY PREMIUM WASH MITT

  € 9,95

  Washandschoen met 3 verschillende zijden, een zachte microvezelzijde, een micro-chenille zijde en een speciale zijde voor vliegen/insekten.

  Meer info

 11. CHENILLE MICROFIBER ZACHTE KRASVRIJE WASH PAD

  € 10,95

  Chenille Microfiber Premium Scratch Free Wash Pad is een zachte veelzijdige washpad voor iedereen. Extra zacht en absorberend. Lintvrij en krasvrij 70/30 microfiber. Fel groen: laat oxidatie en verontreinigingen goed zien en helpt om krasvrij te wassen.

  Meer info

 12. ELITE DELUXE SUPER PREMIUM CHENILLE MICROFIBER WASH MITT

  € 10,95

  Elite Deluxe Super Premium Chenille Microfiber Wash Mitt

  Meer info

 13. ELITE DELUXE SUPER PREMIUM CHENILLE MICROFIBER WASH MITT - BLACK / ZWART

  € 10,95

  De Micro Chenille Wash-mitt is gemaakt van microvezels die in dikke strengen zijn geweven. Door deze structuur absorbeert deze Wash-mitt uitstekend shampoo en is daarmee uiterst mild voor uw autolak.

  Meer info

 14. ELITE DELUXE SUPER PREMIUM CHENILLE MICROFIBER WASH MITT - BLUE / BLAUW

  € 10,95

  De Micro Chenille Wash-mitt is gemaakt van microvezels die in dikke strengen zijn geweven. Door deze structuur absorbeert deze Wash-mitt uitstekend shampoo en is daarmee uiterst mild voor uw autolak.

  Meer info

 15. MA*FRA CONDOM WASH - WASHPAD VOOR WASBORSTEL

  € 9,95

  Met de Ma-Fra Condom Wash bescherm je de auto tegen ongewilde krassen. De Condom Wash plaats je over de borstel in de wasbox, hiermee voorkom je, dat vuil van je voorganger jou auto beschadigd. Absolute musthave, als je afhankelijk bent van de wasbox.

  Meer info

 16. MICROFIBER WASHMITT YELLOW - GREY

  € 10,95

  Dit is een microfiber washandschoen die extra zacht is voor de autolak. Door de lange vezels wordt er veel water, circa een halve liter, en vuil opgenomen wat het autowassen makkelijker maakt.

  Meer info

 17. MICROFIBER WHEEL WEDGE & RIM DETAILER

  € 8,95

  Deze tool heeft de vorm van een wig om in de kleinste hoeken en krapste bochten van een wiel te komen voor maximale detailingsmogelijkheden. Perfect voor het reinigen van wielen van chroom, gepolijst aluminium, poedercoating en gelakte blanke lak.

  Meer info

 18. SUPER SYNTHETISCHE WOOL WASHMITT WASHANDSCHOEN

  € 9,95

  Super zachte washandschoen, gemaakt van synthetische wol. Afmeting van de handschoen is ca. 25x17cm, de kant waar de hand in komt, is doorgestikt zodat de handschoen niet verdraait tijdens het wassen. Vuil in de handschoen is makkelijk uit te spoelen, zodat je altijd veilig je auto kunt wassen.

  Meer info

 19. THE BONE

  € 10,95

  Deze microfiber Wash Sponge is een spons die voorzien is van een microfiber omhulsel dat extra zacht is voor uw lak. Deze lange vezels kunnen veel water opnemen.

  Meer info

 20. THICK MICROFIBER WASHMITT

  € 10,95

  Deze zachte, multi-vezel washandschoen is gemaakt van de meest zachte en duurzame microvezels. Daarom kan je dit helpen om waskrassen te vermijden als je al het vuil van je auto haalt.

  Meer info

Need Help?