U heeft geen producten in de winkelwagen

IPA ISOPROPANOL 99,9% ALCOHOL

Vertel wat jij van dit product vindt en maak kans op een cadeaubon

Snel overzicht

Isopropyl Alcohol wordt gebruikt om het lakwerk 100% vetvrij te maken. Ideaal en een must have na het polijsten en voor het aanbrengen van elke soort beschermlaag. Hiermee haal je eventuele fillers en de polijstfilm weg die ontstaat tijdens het polijsten.

In voorraad

€ 9,95

Isopropyl Alcohol wordt gebruikt om het lakwerk 100% vetvrij te maken. Ideaal en een must have na het polijsten en voor het aanbrengen van elke soort beschermlaag. Hiermee haal je eventuele fillers (camouflerende middelen) en de polijstfilm weg die ontstaat tijdens het polijsten.

Hierdoor krijg je niet alleen een eerlijk beeld van de uitgevoerde correctie, maar door de vetvrije ondergrond tevens een ideale hechting voor de beschermlaag. Het basis ingrediënt is 99,9% pure isopropylalcohol welke verdund dient te worden met (gedestilleerd) water. Je kunt ongeveer een verdunning van 1 op 5 aanhouden, dus met deze 1000ml fles maak je al gauw 5 liter gebruiksklare IPA aan.  Het grote voordeel van IPA is dat het compleet helder optrekt en geen residu achterlaat.

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Reviews

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Aanbevolen Producten

Need Help?