U heeft geen producten in de winkelwagen

MASTER GRIP DETAILING BRUSH SOFT HORSE HAIR BRISTLES WITH ERGONOMIC PLASTIC HANDLE

Vertel wat jij van dit product vindt en maak kans op een cadeaubon

Snel overzicht

Master Grip Detailing Brush Soft Horse Hair Bristles With Ergonomic Plastic Handle

In voorraad

€ 5,95

Voor de verzorging van je interieur en exterieur oppervlakken welke moeilijk te bereiken zijn is deze Mastergrip Detailing Brush een eenvoudige en perfect e oplossing.

Sterke ontvetters en reinigers kunnen in combinatie met wrijving krassen veroorzaken op gevoelige interieur – delen. Een Super – schone en zachte reiniger zoals NoNsEnSe is ideaal om moeilijk bereikbare oppervlakken schoon en vetvrij te maken. Gebruikers van deze Master-Grip Detailing Brush nemen een paar sprays voor optimale resultaten. De Master-Grip Detailing Brush is gemaakt van 100% natuurlijk paardenhaar dat is de beste en meest veilige keuze om diverse oppervlakken goed en veilig te reinigen.

De Chemical Guys familie van natuurlijke paardenhaar interieur en exterieur borstels maken vinyl, leder, emblemen en meer super schoon. Alle natuurlijke paardenhaar borstels lossen vuil en oxidatie, zelfs in de leder – stiksels in stoelen. Verzorgen van uw auto met de beste maximale interieur en exterieur familie borstels.

Paardehaar is ongeveer 100 jaar geleden gebruikt in borstels. De natuurlijke zachtheid maakt het de ideale keuze voor een borstel die zacht is, maar toch eenvoudig reinigt.

Natuurlijk paardenhaar kan worden gevonden in vele schoonmaak – borstels en zijn perfect voor vele doeleinden omdat deze niet – schurend zijn.

Beschrijving
- EZ-GRIP Premium paardenhaar borstel .
- Ergonomisch ontworpen als een verlengstuk van je hand.
- Maakt elke klus snel en gemakkelijk
- High – end gereedschappen maken het werk minder zwaar en geven betere resultaten.

Stof en vuil in uw ventilatie – roosters maken het interieur er vreselijk uit zien. Reinig deze van binnen – naar buiten voor een mooie look en voor de frisse lucht die je inademt.

Vertrouw alleen 100% paardehaar borstels in uw auto-interieur.

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Reviews

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Need Help?