U heeft geen producten in de winkelwagen

GL-Detailing

GL-Detailing

GENUINE LUSTER(GL) Passie & Perfectie komt bij elkaar met de producten van GL. Passie omdat we van mooie glimmende auto’s houden. Perfectie omdat minder simpelweg niet genoeg is! Alleen de beste producten van hoogwaardige kwaliteit voor gepassioneerde cardetailers die altijd naar perfectie streven. GL heeft een breed aanbod van producten en is daardoor de ultieme musthave voor elke cardetailer en autoliefhebber. Onze producten zijn milieu bewust en bevatten geen ziekteverwekkende stoffen. GL is daarom uitermate geschikt voor cardetailers die dagelijks auto’s behandelen.
 1. GL - EDGED BANDEN GLANS 500ML

  € 15,95

  Edged is ideaal in gebruik omdat het snel droogt en niet vet is. En het aller belangrijkste: het geeft niet af en spettert dus niet. Niks is zo frustrerend als een velg die perfect is gereinigd en gelijk onder de spetters zit van een bandengel.

  Meer info

 2. GL BRUTAL - INSECTEN VERWIJDERAAR 1L

  € 15,95

  Dit product maakt op eenvoudige en snelle wijze een einde aan insecten resten op de voorzijde van het voertuig.

  Meer info

 3. GL CHARMING - INTERIEUR VERFRAAIER 500ML

  € 14,95

  Charming kan gebruikt worden op alle soorten plastic en kunststof. Het helpt uitdrogen van het materiaal te voorkomen alsmede verkleuring door zijn UV-blokker. 

  Meer info

 4. GL CLASSIC – LEDER CONDITIONER 500ML

  € 15,95

  GL Classic Leather Care verzorgt, beschermt en verfraait het oppervlak. Geeft een mooie zijdeachtige glans en het oppervlak wordt niet te vettig, waardoor het natuurlijke comfort van het leer behouden blijft.

  Meer info

 5. GL DEEP - KRACHTIGE ONTVETTER 1L

  € 16,95

  Deep is het perfecte middel voor de liefhebber die alles aan wil pakken. Of het nu gaat om het reinigen van een motorruimte van een auto, vrachtauto, boot of zelfs de oven in huis… Deep gaat het gewenste resultaat creëren.

  Meer info

 6. GL DESIRE - QUICKDETAILER 500ML

  € 16,95

  GL Desire Quickdetailer creëert de ultieme diepe glans en tegelijkertijd een hydrofobe bescherming van het oppervlak en verhoogt tegelijkertijd de beading, zelfs op niet-verzegelde gelakte oppervlakken.

  Meer info

 7. GL FIBER - INTERIEUR REINIGER 500ML

  € 10,95

  Fiber is de krachtige bekleding reiniger die geschikt is voor zowel stof als leder. Fiber kan het beste direct op het stof worden gesprayd en met een zachte borstel verdeeld en ingewerkt worden.

  Meer info

 8. GL INFINITE - ALLESREINIGER 1L

  € 15,95

  Dit product haalt zijn kracht niet uit de zware chemie zoals veel APC’s doen, maar uit techniek. Infinite is gemaakt op waterbasis!

  Meer info

 9. GL PRIDE – KRACHTIG SCHUIM 1L

  € 18,95

  GL Pride schuimreiniger is geschikt voor het grondig en contactloos reinigen van uw auto.Naast het verwijderen van los zand verbreekt het ook de verbinding tussen het voertuig en vuil, waarbij het vuil veilig van de lak wordt verwijderd.

  Meer info

 10. GL RINSE – DROOGHULP & COATING 1L

  € 19,95

  Droog-hulpmiddel, speciaal ontwikkeld voor de auto-industrie welke ontwikkeld is om water snel en gemakkelijk van het voertuig af te voeren. -Verbetert de glans en verzegelt door het gehalte aan SiO2.

  Meer info

 11. GL ROBUST - NEUTRALE VELGENREINIGER 1L

  € 18,95

  Op zoek naar een PH neutrale velgenreiniger die veilig is voor elk type velg? Of u nu hoogglans verdichte wielen heeft, aluminium, blanke lak gespoten, matte wielen of durabright… Robust!

  Meer info

 12. GL SHAMPOO & RINSE – SHAMPOO & COATING 500ML

  € 14,95

  Dit is een 3-in-1 shampoo, speciaal ontwikkeld voor de auto-industrie. Met deze shampoo reinigt en beschermt u uw auto en glanst hij in een mum van tijd weer.

  Meer info

 13. GL SHAMPOO 1L

  € 15,95

  Deze zeer milde maar toch krachtige pure shampoo is speciaal gemaakt voor de automotive industrie. De shampoo is zeer zuinig in gebruik en mild voor elk oppervlak.

  Meer info

 14. GL VISION - GLASREINIGER 1L

  € 15,95

  De kracht van Vision is de sterk reinigende kracht en het streeploze resultaat. Deze krachtige glasreiniger is op basis van Isopropanol en een uitgebalanceerde mix van detergenten en zorgt zo voor tijdswinst. Vision is veilig voor raamrubbers en trims.

  Meer info

 15. GREAT-LION FOAM LANCE / SCHUIMLANS INCLUSIEF GL-DETAILING SNOW FOAM PRIDE 1000ML

  Normale prijs: € 66,90

  Speciale prijs: € 59,95

  De Great-lion schuimlans is gemaakt voor intensief gebruik. I.c.m. GL-Detailing Pride (of andere foamshampoo) weekt het hardnekkige vervuiling veilig los. Zo simpel is het, voertuig inschuimen, laten inweken en afspoelen voor een wasstraat schoon resultaat. Daarna is het voertuig klaar voor een grondige hand-wasbeurt als u dat wenst. De lans heeft een verstelbare spuitkop voor het aanpassen van de straalbreedte. Met de stelknop op de bovenzijde is de mengverhouding eenvoudig in te stellen.

  Meer info

 16. GREAT-LION FOAM LANCE / SCHUIMLANS VOOR KÄRCHER / NILFISK / KRÄNZLE / BOSCH

  € 47,95

  De Great-Lion schuimlans is gemaakt voor intensief gebruik. I.c.m. onze Blizzard Active + (of andere foamshampoo) weekt het hardnekkige vervuiling veilig los. Zo simpel is het, voertuig inschuimen, laten inweken en afspoelen voor een wasstraat schoon resultaat. Daarna is het voertuig klaar voor een grondige wasbeurt als u dat wenst. De lans heeft een verstelbare spuitkop voor het aanpassen van de straalbreedte. Met de stelknop op de bovenzijde is de mengverhouding eenvoudig in te stellen.

  Meer info

Need Help?