U heeft geen producten in de winkelwagen

GL-Detailing

GL-Detailing

GENUINE LUSTER(GL) Passie & Perfectie komt bij elkaar met de producten van GL. Passie omdat we van mooie glimmende auto’s houden. Perfectie omdat minder simpelweg niet genoeg is! Alleen de beste producten van hoogwaardige kwaliteit voor gepassioneerde cardetailers die altijd naar perfectie streven. GL heeft een breed aanbod van producten en is daardoor de ultieme musthave voor elke cardetailer en autoliefhebber. Onze producten zijn milieu bewust en bevatten geen ziekteverwekkende stoffen. GL is daarom uitermate geschikt voor cardetailers die dagelijks auto’s behandelen.
 1. GL Classic – leder conditioner 500ml

  Normale prijs: € 15,95

  Speciale prijs: € 11,95

  GL Classic Leather Care verzorgt, beschermt en verfraait het oppervlak. Geeft een mooie zijdeachtige glans en het oppervlak wordt niet te vettig, waardoor het natuurlijke comfort van het leer behouden blijft.

  Meer info

 2. GL Pride – krachtig schuim 1L

  Normale prijs: € 18,95

  Speciale prijs: € 13,95

  GL Pride schuimreiniger is geschikt voor het grondig en contactloos reinigen van uw auto.Naast het verwijderen van los zand verbreekt het ook de verbinding tussen het voertuig en vuil, waarbij het vuil veilig van de lak wordt verwijderd.

  Meer info

 3. GL Rinse – drooghulp & coating 1L

  Normale prijs: € 19,95

  Speciale prijs: € 14,95

  Droog-hulpmiddel, speciaal ontwikkeld voor de auto-industrie welke ontwikkeld is om water snel en gemakkelijk van het voertuig af te voeren. -Verbetert de glans en verzegelt door het gehalte aan SiO2.

  Meer info

 4. GL Shampoo 1L

  Normale prijs: € 15,95

  Speciale prijs: € 11,95

  Deze zeer milde maar toch krachtige pure shampoo is speciaal gemaakt voor de automotive industrie. De shampoo is zeer zuinig in gebruik en mild voor elk oppervlak.

  Meer info

 5. GL Vision - glasreiniger 1L

  Normale prijs: € 15,95

  Speciale prijs: € 12,95

  De kracht van Vision is de sterk reinigende kracht en het streeploze resultaat. Deze krachtige glasreiniger is op basis van Isopropanol en een uitgebalanceerde mix van detergenten en zorgt zo voor tijdswinst. Vision is veilig voor raamrubbers en trims.

  Meer info

Need Help?