U heeft geen producten in de winkelwagen

Swippyy

Swippyy

 1. Swippyy Premium Auto Shampoo 500ml

  € 14,95

  De Swippyy Premium Auto Shampoo is ontworpen om je voertuig te reinigen met een maximale effectiviteit en zorg. Met zijn pH-neutrale formule garandeert het een grondige reiniging zonder de beschermende waxlagen op je lak aan te tasten.

  Meer info

 2. Swippyy Premium Carnauba Ceramic Wax 200ml

  € 34,95

  De Swippyy Premium Carnauba Ceramic wax onderscheidt zich in alle opzichten. Deze wax is speciaal ontworpen om een uitstekend resultaat te leveren. Tijdens de ontwikkeling is prioriteit gegeven aan gebruiksvriendelijkheid, waterafstotendheid en standtijd.

  Meer info

 3. Swippyy Premium Interior Cleaner 500ml

  € 14,95

  Ontdek de veelzijdigheid van Swippyy Premium Interior Cleaner, de ultieme oplossing voor het reinigen en verfraaien van alle interieuroppervlakken.

  Meer info

 4. Swippyy Premium Leather Foam Cleaner 250ml

  € 14,95

  De Swippyy Premium Leather Foam Cleaner is de perfecte oplossing voor het reinigen en verzorgen van alle lederen oppervlakken. Met zijn unieke formule biedt het een diepe reiniging en laat het geen residu of strepen achter waardoor je lederen interieur er altijd vlekkeloos uitziet.

  Meer info

 5. Swippyy Purevision Autoruitdoek - set van 4 stuks

  € 16,95

  Zeg voorgoed vaarwel tegen glasreinigers, strepen, vlekken en waas. Deze veelzijdige doek is onder andere geschikt voor autoruiten, interieurlijsten, navigatieschermen, hoogglans onderdelen, dashboard en binnenspiegel.

  Meer info

Need Help?