Open Huis 2020 @ Detailschuur.nl

Ook dit jaar is er weer een open huis bij de Detailschuur. Vanwege de corona iets anders dan andere jaren.
Zaterdag en zondag is de Detailschuur open van 10:00 uur tot ca. 18:00 uur.

De voorbereidingen lopen op schema.

We hebben allemaal een half jaar aan meetings/evenementen (al) gemist. Bijkletsen, ideeën uitwisselen, wat een half jaar.....daarom kan het wel eens gezellig druk worden….
En daar doen we het voor. Als je de Detailschuur komt bezoeken, volg a.u.b. de voorschriften/aanwijzingen om jezelf, anderen en ons niet ongewild in problemen te brengen, dan komt dat allemaal goed. Wij vragen je bij binnenkomst een formulier door te lezen en te voorzien van naam, e-mail en telefoonnummer. Uiteraard gebruiken wij deze gegevens niet voor reclame doeleinden etc. wat we wel doen: aan het einde van het weekend trekken we een aantal namen en deze krijgen een leuk pakketje opgestuurd.

Wat is er verder te doen:

- mogelijkheid je uitvoerig te laten informeren over o.a. de verschillende polijstmachines/middelen en deze kun je eventueel ter plekke uitproberen en natuurlijk aanschaffen.

- koffie / thee / fris / sappie en wat te knabbelen

- Chemical Guys geurtjes bar is aanwezig. Mocht je nog twijfelen of je die Chinese souvenir onder de leden hebt, ruik dan eens aan de "CHEMICAL GUYS ON TAP PREMIUM BEER SCENT" ... ruik je niets, euh...oh oh......

- Veel aanbiedingen / kortingen op producten.

Andere items zijn nog in voorbereiding.

Verder o.a. aanwezig Kijkdan.nl met hun nieuwe standwagen, buiten opgesteld!

Delen is top, liken ook, langs komen is nog veel leuker!

Team Detailschuur.nl

Dit bericht is geplaatst in Nieuws op .

Reacties

    There are no comments under this post.

Notitie opslaan