U heeft geen producten in de winkelwagen

PROFESSIONELE SCHUIMLANS (FOAM LANCE / KANON) V2 VOOR KARCHER NILFISK KRANZLE BOSCH

Vertel wat jij van dit product vindt en maak kans op een cadeaubon

Snel overzicht

Professionele Schuimlans V2 voor Kärcher, Nilfisk, Kranzle en Bosch.


Professionele Schuimlans (foamlans) V2 voor Kärcher / Nilfisk / Bosch om de buitenkant auto's te reinigen zonder mechanische actie.

In voorraad

€ 44,95

* Verplichte velden

Waarom dit product kopen?
Produceert een dikke laag schuim.
Werkt met alle hogedrukreinigers d.m.v. specifieke connector.
Autowassen zonder de lak aan te raken.
Detailing met een verhoogde productiviteit.
Trekt vervuilingen van het oppervlak.
Voorkomt krassen en hologrammen
Perfect te gebruiken met Chemical GuysHoneydew Snow Foam, Mr. Pink en Orange Degreaser..

Over dit product
Snow Foam Cannon V2 is anders dan andere schuimlansen welke je eerder hebt gebruikt. Deze Snow Foam Cannon V2 levert die dikke laag schuim welke echt blijft kleven op het oppervlak. Na het aanbrengen van de dikke laag schuim met de Snow Foam Cannon V2 zal het schuim de vervuilingen van het oppervlak trekken. Start met het wassen van je auto zonder deze aan te raken, de Snow Foam Cannon V2 maakt het mogelijk. Op deze manier creeer je de veiligste wasmethode welke mogelijk is en voorkom je krassen en hologrammen. De Snow Foam Cannon V2 is ontwikkeld voor het zwaardere gebruik met een hogedruk reiniger. Dit geavanceerde schuimkanon is voorzien van een grote fles (ca. 0,9liter) waardoor je een complete auto kunt voorzien van een dikke schuimlaag zonder deze bij te vullen met een schuimende shampoo.

De Snow Foam Cannon V2 verandert de manier waarop je de auto wast waarbij je de kans op krassen een hologrammen minimaliseert. De Snow Foam Cannon V2 is snel en eenvoudig aan je hogedrukreiniger te koppelen met een van onze Foam Cannon Adapters. Bovenin de Snow Foam Cannon V2 wordt de schuimende shampoo gemengd met water van de hogedrukreiniger waardoor een dikke schuimende laag wordt gecreeerd. Deze dikke laag schuim zal de vervuilingen van het oppervlak trekken in slechts enkele minuten. Nadat het schuim op het oppervlak heeft gezeten is deze eenvoudig te verwijderen met het water van de hogedrukreiniger. Dit proces verwijdert  het grootste gedeelte van de vervuilingen welke bij het normale wassen krassen en hologrammen kunnen veroorzaken. Door het gebruik van de Snow Foam Cannon V2 wordt het wassen van je auto veiliger doordat krassen en hologrammen voorkomen worden.

Tip: tussen de sproeikop en de connector voor de hogedrukreiniger zit een verloop stuk, deze schroef je in elkaar, het kan voorkomen dat het dan een beetje lekt, dit voorkom je door teflontape of vloeibare pakking. Dit wordt niet meegeleverd.

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Reviews

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Aanbevolen Producten

Need Help?