U heeft geen producten in de winkelwagen

STAGE 3 APPLICATOR TRI-COLOR DURAFOAM

Vertel wat jij van dit product vindt en maak kans op een cadeaubon

Snel overzicht

Stage 3 Applicator Tri-Color Durafoam

In voorraad

€ 7,95

De Chemical Guys STAGE 3 Applicator is multi-inzetbaar en geschikt om te polijsten, cleanen, waxen, glazen en het verwerken van andere producten.

- De STAGE 3 Applicator bestaat uit 3 lagen DuraFoam. Hierdoor is een makkelijk te gebruiken en universeel toepasbare applicator ontstaan.

- De STAGE 3 Applicator heeft een stuggere Gele zijde welke geschikt is om te Polijsten, Cleanen, Glazen en zelfs voor het verwijderen van hardnekkige contaminaties zoals insecten en boomhars.

De zachte zwarte zijde is geschikt voor het aanbrengen van waxen en sealants.
De afmetingen van de STAGE 3 Applicator zijn maar liefst 10x15 cm en 5 cm dik.

- Ideaal voor de meest uiteenlopende detailklussen aan het interieur en exterieur van uw auto. Werkt uitstekend als vinyl en leder reiniger indien gebruikt in combinatie met Chemical Guys greenCLEANER of Leather Cleaner. De zwarte zijde is ideaal om dressings zoals Chemical Guys VRT of Leather Conditioner aan te brengen.
- De STAGE 3 Applicator is gemaakt van zogenaamd DuraFoam Memory foam. Dit schuim neemt precies de vorm aan van het contour dat U bewerkt.   Hierdoor wordt een gelijkmatige verdeling van het product op het oppervlak bereikt.
Door het formaat en de ergonomische vorm van de STAGE 3 Applicator zal het werken ermee nooit als vermoeiend worden ervaren. Vuile en vettige vingers behoren met de STAGE 3 Applicator tot het verleden.

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Reviews

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Need Help?