U heeft geen producten in de winkelwagen

TORNADOR BLACK REINIGINGSPISTOOL ZWART Z-020S

Vertel wat jij van dit product vindt en maak kans op een cadeaubon

Snel overzicht

Tornador Black Reinigingspistool Z-020S

In voorraad

€ 159,95

Waarom dit product kopen?
Turbo - geladen Tornador voor snellere, krachtigere reiniging.
Ergonomisch, koud geïsoleerd en trillingsarm.
Ontworpen voor professioneel continu gebruik.
Minder slijtage en onderhoud
Geoptimaliseerd luchtverbruik.
Geschikt voor zuigermotoren van 2,2kW - 240V.

Over de Tornador Black Z-020S
De Tornador Black Z-020S heeft nieuw ontwikkelde rotatietechnologie in de trechter om sneller en krachtiger te reinigen in vergelijking met de Tornador Classic. Professionele detailers zullen dol zijn op de snelheid en effectiviteit van de Tornador Black. Het nieuwe ontwerp vermindert slijtage en zorgt voor een langere levensduur en superieure prestaties. Het professionele reinigingspistool voor auto's, vrachtwagens, bussen, taxi's en bedrijfsvoertuigen, maar ook voor industrie, bouwreiniging, luchtvaart en scheepvaart.

De ontwerpers verhoogden het vermogen, maar verminderden het luchtverbruik en het geluidsniveau. Bovendien is de rotatieset uitgerust met afgedichte kogellagers, waardoor de Tornador BLACK met kleine of mobiele compressoren kan werken, omdat het volledige prestatiepotentieel zelfs bij 4,5 bar beschikbaar is. Slijtage wordt tot een minimum beperkt omdat de rotatieset niet langer in contact komt met de conus. Deze verbetering maakt de Tornador Black beter geschikt voor langdurig en frequent gebruik zoals in een professionele detail studio.
Tornador Black Z-020S met nieuwe ergonomie en prestaties, uitstekend gevoel en koude - isolerende en trillingsarme handgreepschalen. De slijtage wordt geminimaliseerd omdat de rotatieset niet langer in contact komt met de afvoertrechter.

Met de Tornador Black Z-020S kunt u al met een werkdruk van ca. 4,5 bar een uitstekende diepe reiniging bereiken. De Tornador Black Z-020S kan zelfs een 240 V - 2,2 kW werkende zuigercompressor besturen, mits deze een aflevervolume heeft van ten minste 270 l / min. Dit is de Tornador Black Z-020S is niet alleen ideaal voor stationair, maar ook voor mobiel gebruik. De Tornador Black Z-020S bespaart niet alleen tijd en geld, maar wordt ook gekenmerkt door verminderde geluidsemissies en minder trillingen.

Het Tornador Black Z-020S reinigingspistool geeft een fijne nevel van reinigingsoplossing af die niet over verzadigde oppervlakken heen gaat. Je zult zien dat de vloeistof vies wordt terwijl vuil van het oppervlak vrijkomt. Veeg af met een microvezel doek. Draai vervolgens aan de knop om het water af te sluiten en gebruik de perslucht om het schoongemaakte gebied te drogen. Zo eenvoudig is het.

Voor binnen en buiten
Gebruik de Tornador Black Z-020S Car Cleaning Tool op het dashboard, deurpanelen, stuurwiel, stoffen bekleding, tapijt, vloermatten en tussen de stoelen. De Tornador reinigt op moeilijk bereikbare plaatsen tussen stoelen en naden. Omdat het zo weinig vloeistof vrijgeeft, drogen de oppervlakken snel.

Hoe te gebruiken
De Tornador Black Z-020S kan voor dezelfde toepassingen worden gebruikt als de Tornador Classic, maar de Tornador Black Z-020S is effectiever op hardnekkige plekken, zoals kauwgom. Om elk oppervlak te reinigen, verdun de gewenste reiniger (Chemical Guys All Clean) volgens de aanwijzingen van het label. Draai de vloeistofklep recht omhoog en gebruik een overlappende beweging terwijl u de Tornador Car Cleaning Tool over het oppervlak passeert. Laat indien nodig de reinigingsvloeistof (Chemical Guys All Clean) gedurende 10-15 seconden intrekken. Gebruik een microvezel doek om overtollige vloeistof te absorberen. Draai daarna het vloeistofventiel uit en gebruik de perslucht om het schoongemaakte gebied te drogen.

Specificaties  
SKU 601420
Type Z-020S
Adapter ¼”
Luchtdruk 6 - 8 Bar
Luchtverbruik 270 L/MIN
Gewicht 0.67 KG
Een gemeten geluidsemissiedruk (LpA) 92.66 dB (EN ISO 15744)
Een gemeten geluidsvermogensniveau (LwA) 103.65 dB (EN ISO 15744)
Piek – C – gemeten piek geluidsdruk (LpC) 96.5 dB (EN ISO 15744)
Vibratie Level 3.9 M/SEC2 (EN 28662-1)
Metingsonzekerheid (Standaard) 1.95 M/SEC2 (EN 28662-1)
Handleiding Ja

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Reviews

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Need Help?