Update Kerstshow 2020

UPDATE 14-12; De kortingscode KERSTSHOW20 is aktief! Vanaf vandaag kan je de kortingscode KERSTSHOW20 gebruiken voor korting op je bestelling. De korting is op heel veel artikelen van toepassing, maar niet alles. Je ziet bij het afrekenen vanzelf of de code werkt of niet. Sowieso uitgesloten zijn reeds lopende aanbiedingen en machines. Vanaf vrijdag zullen er nog een aantal speciale aanbiedingen bekend gemaakt worden (denk aan Liquid Elements, Flex, Krauss)
Als extra verloten wij onder alle bestellingen tot en met 20 december een poetspakket t.w.v. ca. €50,-
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hoe jammer het ook is, helaas cancelen we de Kerstshow / Open Huisdagen op 19 en 20 december 2020.
De Detailschuur heeft geen winkelbestemming, afhalen bij het magazijn is altijd wel mogelijk. Een optie zou zijn: werken met tijdframes, looproute etc….
Oftewel je zou aan moeten geven hoe laat je er bent en na het shoppen zou je met een kwartier weer buiten moeten zijn. Ga uit van vrieskou, rij buiten, ventileren, ontsmetten, nou, dat gaan we niemand aan doen en is ook niet de opzet van deze 2 dagen.
De opzet is altijd gezellig samen komen, hapje, drankje, je laten informeren in een gemoedelijke losse sfeer, wat dingen uitproberen, je denkt, ik schaf wat aan en vervolgens nog een poos blijven hangen. Dat kan dit jaar helaas niet, dan zouden we niet alleen jullie maar ook onszelf mee in de vingers snijden.
Of je het met de Covid-19 regels op dit moment “eens” bent of niet, de Detailschuur gaat dat weekend helaas helaas niet open. Voor het eerst in jaren helaas geen Kerstshow. Moet maar even zo, is niet anders. Je krijgt verplaatsingen vanuit heel het land en dat is wat men afraadt dus daar doen we het dan maar mee.
Wat we wel gaan doen is het verder uitwerken van de Open Huis aanbiedingen. Die zullen dat weekend dan geldig zijn, niet alleen zoals altijd bij afhalen/bezoek maar ze komen online in de webshop te staan.
Mocht je tips hebben over wat je graag als aanbieding zou willen zien, spam ze maar naar info@detailschuur.nl.
Verder werken we constant door aan het finetunen van aanbiedingen en opties.
En dan gaan we maar voor de Open Huis Dagen in de zomer van 2021….. maar misschien zien we elkaar al een aantal meetings er voor ????.
Dit bericht is geplaatst in Nieuws op .

Reacties

    There are no comments under this post.

Notitie opslaan