U heeft geen producten in de winkelwagen

Coatings

  1. CarPro CQuartz Skin ppf & vinyl wrap coating kit 50ml

    € 69,95

    CarPro Skin is een coating, speciaal ontwikkeld voor het coaten van PPF (Paint Protection Films), vinyl folies, wraps en clearbra.

    Meer info

  2. CarPro CQuartz uk 3.0 30ml

    € 64,95

    CarPro CQuartz UK 3.0 is een nieuwe generatie in lakbescherming. CQuartz UK 3.0 geeft een extreem duurzame laag die 2 jaar bescherming kan bieden tegen kleine krasjes, zure regen, vogelpoep, teer en schadelijke UV straling. Daarbij geeft CQuartz UK een enorme glans aan de lak van de auto. De harde beschermlaag is tevens water en vuilafstotend, het oppervlak is dan ook eenvoudiger te reinigen en ook het drogen van de lak is veel gemakkelijker.

    Meer info

  3. CarPro CQuartz UK 3.0 50ml

    € 74,95

    CarPro CQuartz UK 3.0 is een nieuwe generatie in lakbescherming. CQuartz UK 3.0 geeft een extreem duurzame laag die 2 jaar bescherming kan bieden tegen kleine krasjes, zure regen, vogelpoep, teer en schadelijke UV-straling. 

    Meer info

  4. Carpro DQuartz GForce raamcoating 10ml kit

    € 37,95

    CarPro DQuartz GForce is een ongelooflijk duurzame, hydrofobische coating voor ramen en glas op basis van de DQuartz nanodiamant technologie.

    Meer info

  5. CarPro DQuartz GO - Diamond Quartz Coating - 50ml

    € 99,95

    CarPro DQuartz GO is een uiterst innovatieve formule, gebaseerd op de professionele DQuartz, die speciaal ontworpen is voor het gebruik door enthousiastelingen en iedereen die een professionele coating aan wenst te brengen.

    Meer info

Need Help?