U heeft geen producten in de winkelwagen

CarPro Microvezel

 1. CarPro 2 fingers wool washmitt - kleine washandschoen voor de lastige plekjes

  € 9,95

  De CarPro 2 Finger Wool mitt wordt absoluut je beste nieuwe detailvriendje. Door het kleine formaat is deze wool mitt ideaal om de moeilijk te bereiken plekjes op een veilige wijze goed te kunnen wassen.

  Meer info

 2. CarPro Boa super soft plush microfiber towel 40x60cm

  € 5,95

  De CarPro Boa is de meest zachte en veelzijdige doek die je maar voor kunt stellen. De lange zachte vezels zorgen voor een goede opname van waxen, polijstmiddelen, detailersprays en is zelfs op de meest gevoelige lakken veilig te gebruiken. Normale (ook kwalitatief hoogwaardige) microfiberdoeken kunnen soms krasjes geven op hele gevoelige lakken, met de CarPro Boa doeken is dat verleden tijd.

  De doeken zijn randloos en hebben dus ook geen stiksels, hebben een afmeting van 40x60cm en een gewicht van 350 gsm.

  Meer info

 3. CarPro DabDab wash pad

  € 17,95

  CarPro DabDab is een zachte wash pad met een speciale mix van lange en korte vezels, voor het veilig verwijderen van vervuiling op gecoate en niet-gecoate auto's.

  Meer info

 4. CarPro Dhydrate Bold Drying Towel - 70x90cm

  € 34,95

  De CarPro Dhydrate Bold is een ongelooflijk absorberende droogdoek voor het streep- en krasvrij drogen van je voertuig. De Bold versie is nu nog dikker dan de originele Dhydrate towel.

  Meer info

 5. CarPro Dhydrate drying towel 50x55cm

  € 12,95

  De Dhydrate droogdoek is speciaal ontwikkeld om maximaal water op te kunnen nemen wanneer deze over de lak glijdt. Anders dan bijvoorbeeld de Fat Boa droogdoek, waarmee gedept moet worden, is de Dhydrate towel het meest effectief als deze zachtjes over de lak getrokken wordt.

  Meer info

 6. CarPro Dhydrate drying towel 70x100cm

  € 24,95

  De Dhydrate droogdoek is speciaal ontwikkeld om maximaal water op te kunnen nemen wanneer deze over de lak glijdt. Anders dan bijvoorbeeld de Fat Boa droogdoek, waarmee gedept moet worden, is de Dhydrate towel het meest effectief als deze zachtjes over de lak getrokken wordt.

  Meer info

 7. CarPro Fat Boa drying towel 35x60cm

  € 15,95

  Na de zeer hoog gewaardeerde CarPro BOA doeken is er nu ook de CarPro Fat BOA Drying Towel. Deze fantastische droogdoek is super zacht, heeft een gewicht van 800gsm (gram per vierkante meter) en absorbeert een enorme hoeveelheid water. De CarPro Fat Boa Drying towel is absoluut krasvrij op zelfs de meest gevoelige lakken.

  Deze prachtige droogdoek is uitgevoerd in een frisse Lime groene kleur en heeft een formaat van 35x60cm en is daardoor zeer handzaam maar toch in staat om een gemiddelde auto te drogen.

  Meer info

 8. CarPro Fat Boa drying towel 35x60cm 2-pack

  Normale prijs: € 31,90

  Speciale prijs: € 26,95

  Na de zeer hoog gewaardeerde CarPro BOA doeken is er nu ook de CarPro Fat BOA Drying Towel. Deze fantastische droogdoek is super zacht ,heeft een gewicht van 800gsm (gram per vierkante meter) en absorbeert een enorme hoeveelheid water. De CarPro Fat Boa Drying towel is absoluut krasvrij op zelfs de meest gevoelige lakken.

  Deze prachtige droogdoek is uitgevoerd in een frisse Lime groene kleur en heeft een formaat van 35x60cm en is daardoor zeer handzaam maar toch in staat om een gemiddelde auto te drogen. Extra voordelige verpakking met 2 BOA's.

  Meer info

 9. CarPro glassfiber MF towel

  € 12,95

  De CarPro GlassFiber is een doek speciaal gemaakt voor het reinigen en drogen van ruiten.

  Meer info

 10. CarPro glassmitt

  € 14,95

  De CarPro GlassMitt is een handige tool voor het reinigen van ruiten. De speciale mix van microfibers zorgt voor een zachte en streeploze verwijdering van alle verontreinigingen.

  Meer info

 11. CarPro Hand Wash - washandschoen

  € 18,95

  Zachte, handige en ergonomische washandschoen.

  Meer info

 12. CarPro Inner Scrub handschoen - voor het reinigen van het interieur

  € 13,95

  De CarPro Innerscrub glove is het ideale hulpmiddel voor elke interieur detail. Deze unieke polyester gewoven microfiber handschoen heeft een licht schurende werking, maar is veilig op leer, plastic, vinyl, stof, rubber en dashboards.

  Meer info

 13. CarPro Microbuff Applicator - Interior Scrub Pad

  € 4,95

  De CarPro Microbuff Applicator is een veelzijdig product en kan gebruikt worden als scrub pad én applicator pad voor dressings.

  Meer info

 14. CarPro microfiber applicator

  € 6,95

  De CarPro Microfiber applicator is een geweldige accessoire voor het opbrengen van CQUARTZ coatings of andere coatings. Deze applicator, met unieke binnenkern, is speciaal ontwikkeld om zo min mogelijk coating te verspillen. Hierdoor wordt er een maximale hoeveelheid coating over gebracht op het oppervlakte.

  Meer info

 15. CarPro microfiber gloves 1 paar

  € 6,95

  De CarPro Microfiber Gloves zijn gemaakt van het beste en fijnste Microfiber (bekend van de zeer hoog gewaardeerde CarPro BOA doeken). De handschoenen zijn multifunctioneel, deze zijn te gebruiken om kleine gaatjes en hoekjes te reinigen (BBS honinggraat velgen, dashboard, etc). Ook zijn de handschoenen uitstekend geschikt om te voorkomen dat er vingerafdrukken komen op de net gedetailde lak.

  Meer info

 16. CarPro suede microfiber 10x10cm

  € 1,29

  CarPro Suede Microfiber 10x10cm

  Meer info

 17. CarPro suede microfiber 40x40cm

  € 3,79

  De CarPro MicroSuede Microfiber doeken zijn gladde microfiber doeken die speciaal zijn gemaakt voor het afnemen/uitpoetsen van keramische coatings zoals de CarPro CQuartz.

  Meer info

Need Help?