U heeft geen producten in de winkelwagen

Rupes Polijstmiddel

 1. ETARI MD 666 VERF/LAK DIKTEMETER

  € 139,95

  De MD 666 laagdiktemeter is het nieuwste model van het jaar 2018, ontwikkeld in Duitsland door ETARI GmbH. MD 666 is een volgeling van de door ons ontwikkelde apparaten ET 111, ET111S en MD 07, het beschouwt het beste van hun functies. MD-666 is ontworpen om de dikte van het lakwerk op zowel zwarte (magnetische) als non-ferro (niet-magnetische, aluminium) metalen te meten.

  Meer info

 2. RUPES BIGFOOT KERAMIK GLOSS FINE POLIJSTMIDDEL - SCHUURGEL - GEEL

  € 19,95

  RUPES Keramik Gloss Fine Polijstmiddel is een fijne schuurgel en voor een optimale afwerking zonder sporen, kringen en hologrammen. De RUPES Keramik Gloss Polijstmiddel is tevens zeer geschikt als handeling na het schuren met micro schuurmiddelen.

  Meer info

 3. RUPES BIGFOOT QUARZ GLOSS MEDIUAM POLIJSTMIDDEL - SCHUURGEL - GROEN

  € 19,95

  RUPES Quarz Gloss Polijstmiddel is een medium wateroplosbare schuurgel voor het verwijderen van krassen van autowasstraten, swirls, hologrammen en lakfouten. Dankzij een unieke formule laat deze RUPES Quarz Gloss Polijstmiddel geen kringen en hologrammen achter! Gemakkelijke verwijdering van sporen die door korrels vanaf P2500 zijn achtergelaten.

  Meer info

 4. RUPES BIGFOOT ZEPHIR GLOSS COARSE POLIJSTMIDDEL - SCHUURGEL - BLAUW

  Normale prijs: € 24,95

  Speciale prijs: € 19,95

  RUPES Zephir Gloss Coarse Polijstmiddel (Blauw) is een hoogwaardige schuurgel voor het snel verwijderen van schuurkrassen tot P1500 en maximale efficientie bij het restaureren van volledig doorgeharde lakken met behoud van een hoog glansniveau.

  Meer info

 5. RUPES SCHORT / APRON

  € 16,95

  Dit one-size-fits-all Rupes Detailing schort is niet alleen zeer stijvol en professioneel maar voorkomt ook dat je krasjes creërt door met je broek of riem tegen de lak aan te staan. Gemaakt van 100% polyester en daardoor zeer licht in gewicht en krast niet.

  Meer info

Need Help?