U heeft geen producten in de winkelwagen

Rupes Polijstmiddel

 1. RUPES BIGFOOT DETAIL BAG / TAS GROOT

  Normale prijs: € 89,95

  Speciale prijs: € 84,95

  Deze grote en harde RUPES BIGFOOT Tas (voor o.a. de LHR12E, LHR15E en LHR21E poetsmachines) is verrassend ruim en robuust en zorgt ervoor dat uw Rupes BigFoot Systeem netjes, schoon en georganiseerd blijft. Daarnaast zorgt deze tas dat de waardevolle polijstmachines, polijstpads, vloeistoffen, en accessoires veilig en efficiënt vervoerd kunnen worden.

  Meer info

 2. RUPES BIGFOOT KERAMIK GLOSS FINE POLIJSTMIDDEL - SCHUURGEL - GEEL

  € 19,95

  RUPES Keramik Gloss Fine Polijstmiddel is een fijne schuurgel en voor een optimale afwerking zonder sporen, kringen en hologrammen. De RUPES Keramik Gloss Polijstmiddel is tevens zeer geschikt als handeling na het schuren met micro schuurmiddelen.

  Meer info

 3. RUPES BIGFOOT QUARZ GLOSS MEDIUAM POLIJSTMIDDEL - SCHUURGEL - GROEN

  € 19,95

  RUPES Quarz Gloss Polijstmiddel is een medium wateroplosbare schuurgel voor het verwijderen van krassen van autowasstraten, swirls, hologrammen en lakfouten. Dankzij een unieke formule laat deze RUPES Quarz Gloss Polijstmiddel geen kringen en hologrammen achter! Gemakkelijke verwijdering van sporen die door korrels vanaf P2500 zijn achtergelaten.

  Meer info

 4. RUPES BIGFOOT ZEPHIR GLOSS COARSE POLIJSTMIDDEL - SCHUURGEL - BLAUW

  Normale prijs: € 24,95

  Speciale prijs: € 19,95

  RUPES Zephir Gloss Coarse Polijstmiddel (Blauw) is een hoogwaardige schuurgel voor het snel verwijderen van schuurkrassen tot P1500 en maximale efficientie bij het restaureren van volledig doorgeharde lakken met behoud van een hoog glansniveau.

  Meer info

 5. RUPES SCHORT / APRON

  € 16,95

  Dit one-size-fits-all Rupes Detailing schort is niet alleen zeer stijvol en professioneel maar voorkomt ook dat je krasjes creërt door met je broek of riem tegen de lak aan te staan. Gemaakt van 100% polyester en daardoor zeer licht in gewicht en krast niet.

  Meer info

Need Help?