Wat vind jij van Dutch Car Detailing - de Detailschuur?

Ik ben een boek aan het lezen..........ja het klinkt gek, maar het is echt waar. Geen stripboek of zo, maar best een interessant boek. Het gaat over hoe je mensen enthousiast kunt maken om bij jou iets te bestellen e.d.

Het belangrijkste om succesvol te zijn, is je te onderscheiden van de rest, klikt logisch natuurlijk. Als je dan echt gaat denken wat er zo uniek is, ga je toch twijfelen. Om van jezelf te zeggen dat je geweldig bent etc. is te makkelijk. Daarom heb ik voor jullie als klant, vriend, kennis, bezoeker een vraag, het antwoord kan je als reactie hieronder achter laten. Een reactie wordt zéér op prijs gesteld.

De vraag: Wat is jullie reden om voor mij (Dutch Car Detailing - De Detailschuur) te kiezen?

Als je een account hebt, wordt je reactie onmiddellijk geplaatst, niet geregistreerde klanten moet ik eerst goed keuren, dit i.v.m. spam.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws op .

Reacties

 • Arnout
  .
  We zijn al zo lang bevriend en ik vind dat je elkaar als vrienden een beetje moet helpen als die een eigen bedrijf hebben opgezet of willen gaan opzetten. Soms is het wat duurder maar de service moet dat weer compenseren. En je ziet er gewoon schattig uit.
 • Sjaakie
  .
  De producten zoals Chemical guys e.d. kan ik ook wel ergens anders kopen. De service die je krijgt kan je niet kopen. Zeker die van Chris niet. Want waar kan je rond half 12 zaterdagavond beslissen om langs te komen om een machine te testen? Daarbij vind ik het ook belangrijk wanneer je een vraag hebt dat die ook eerlijk en goed wordt beantwoord. En dat weet je, want volgens mij wordt alles eerst zelf getest voordat het in het assortiment wordt opgenomen. En op bezoek smaakt de koffie ( radler ) uiteraard ook meer dan goed. Hoop dat je er wat aan heb.
 • Ken
  .
  Sympathieke kerel, goeie raad op de meetings of online. Daarnaast goeie produkten en goeie service, snelle levertijd. Wat wil een mens nog meer. Die persoonlijke touch vind ik zeker een meerwaarde tov andere webshops
 • Bryan
  .
  Aardige kerel en je staat altijd klaar als iemand iets wilt weten betreft iets en daarbij geef je een goeie uitleg. Prijs/Kwaliteit verhouding betreft je producten zijn ook goed. Dus waarom dan niet voor jou kiezen? ^^ Bij deze zeg ik: "Ga zo door!"
 • Jarieno
  .
  Het is de gun factor. Goede producten eerlijk over producten En uiteraard de persoon him self Nooit geen poespas en altijd netjes tewoord staan
 • Jordi
  .
  Aardige vent. Goede producten en is altijd op zoek om het nog beter te krijgen Goede service
 • Bas
  .
  Wanneer je vragen hebt altijd klaar staan en goede uitleg geven. Je kan altijd langs komen en krijgt direct koffie aangeboden. producten zijn top en je test ze zelf ook waardoor je er veel vanaf weet! zit dicht om de hoek en het iemand gunnen die er plezier in heeft!
 • Sjontie
  .
  Voordat je voor jezelf begon was je al zeer bekend in de vw-scene. Zo konden wij elkaar al voordat je je bedrijf opstartte. Alles wat je voor je hobby doet, dat doe je met heel veel passie. En met die zelfde inzet heb je je bedrijf opgestart. Je zal er best wat nachtjes van wakker hebben gelegen om het wel of niet te gaan doen maar het is je gelukt. En het is knap dat het je zo ie zo gelukt is want je bent niet het enige poetsbedrijf in het land. Wat voor mij het verschil maakt met andere bedrijven? Je verkoopt goeie producten en er is voor iedereen wat wils. Dus niet alleen voor de die-hard detailer maar ook voor de gewone man die aan een klodder wax al genoeg heeft. Je bent niet de goedkoopste maar daar staat tegenover dat je goed spul verkoopt en de service en het advies goed is. En omdat wij elkaar goed kennen is het ook de gunfactor dat meespeelt. Verder ga ik niet slijmen zoals Arnout maar je hebt wel een geinige kop!!
 • Tjoener danny
  .
  Wij kennen elkaar al een tijd. Vind het erg knap wat je hebt opgebouwd met DCD. Schuur was ook een zeer mooie uitbreiding en heb ook met plezier geholpen
 • Niels
  .
  Chris, ik ken je al jaren, je bent een goeie vent, ik heb het nog altijd over de eerste keer dat ik bij je thuis kwam, de vriendelijkheid van je ouders, altijd gelachen op meetings, veel heb ik niet bij je gekocht maar zoals al meerderen hebben gezegd, het zou bij mij vooral de gun factor zijn. Wat ik ook nog wel erbij wil vermelden is dat ik altijd met plezier naar je poets resultaten kijk op Facebook.
 • Jurgen ter Huurne
  .
  Chris is altijd behulpzaam, geeft duidelijk advies en verkoopt geen onzin. Verbeterpunten heb ik niet, je bent gewoon goed bezig!
 • Tento
  .
  Tja, die Chris. Kennen elkaar nu 14 jaar (damn...). Ik poets zelf weinig, 2x/jaar is me meer dan genoeg. Echter toch een schuimlans en foamspul bij je aangeschaft. Geen idee wat ik moest hebben, daar en daar voor, nou dan is dat het beste. No nonsens, eerlijk en duidelijk advies, tel daarbij de gemoedelijkheid en gezellige sfeer in je pand en mensen komen graag weer!
 • Jordi
  .
  Aardige vent. Goede producten en is altijd op zoek om het nog beter te krijgen Goede service
 • Ron
  .
  Super aardige vent. Veel kennis en altijd in voor een praatje. Hele goede service, dat is voor mij heg aller belangrijkste. Ga vooral zo door en blijf altijd vernieuwend te zijn en te blijven. Daar zit jouw kracht Chris!
 • Koen
  .
  Goed advies en de zaken goed voor elkaar. Jammer dat de detailschuur aan het einde van de wereld is maar dat maakt met een webshop natuurlijk niet uit. Desalniettemin zeker de moeite waard langs te rijden voor goed advies, fatsoenlijke producten, een bak koffie en een lach.

Notitie opslaan