BLACK FRIDAY & CYBER MONDAY

Aankomend weekend, vrijdag 25 november tot en met maandag 28 november staat alles weer in het teken van Black Friday en Cyber Monday.
Ook dit jaar doet de Detailschuur.nl weer mee aan deze kortingsgekte.

Met de kortingscode "BLACKFRIDAY" krijg je korting op je aankopen. Kortingen die maar liefst oplopen tot 15%. De korting is van toepassing op bijna alle producten, behalve machines, reeds bestaande aanbiedingen en een enkel ander product. Of de korting van toepassing is, zie je van zelf als je de code ingevuld hebt. Werkt de code niet, dan heb je waarschijnlijk 1 van de weinige producten gekozen waar je geen korting op krijgt.

Read More

Dit bericht is geplaatst in Nieuws op .

Kerstshow - Super Sale 2022

Dit jaar dan wel: de 5e Detailschuur Kerstshow-dagen op 17 en 18 december 2022.
Deze 2 dagen staan in het teken van aanbiedingen, korting, detailing, hapje, drankje, gezellig het jaar afsluiten. Jij komt toch ook!?!
- 2 SuperSale dagen met scherpe aanbiedingen bij een bezoek aan de Detailschuur
- hapjes, drankjes, knabbeltjes (wie weet weer met Bradwurst/gehaktballen, Sauerkrautsalade er bij….frikandellen-assortiment…??!)
- advies op maat. Zoals altijd tijdens deze dagen (net als tijdens de zomer Open Huis dagen) wordt er ruimschoots de tijd genomen om je van goed advies te voorzien. Misschien heb je een machine/kit op het oog maar kom je er na uitproberen achter dat je liever toch voor een andere machine wilt gaan. Kan allemaal tijdens deze dagen!
- zelf uitproberen van polijstmachines en Flex-assortiment. Beleef het Flex (accu-)assortiment, hou de machines vast, probeer ze uit.
Zaterdag 17 december van 10:00 - 21:00 uur
Zondag 18 december van 10:00 - 17:00 uur

Read More

Dit bericht is geplaatst in Nieuws op .