U heeft geen producten in de winkelwagen

LaboCosmetica

 1. LABOCOSMETICA #AQUAVELOX WINDSCREEN WIPER LIQUID GLAS SEALANT 100ML

  € 13,95

  #AQUAVÈLOX creeert een verzegelende water afstotende coating op uw voorruit en alle andere glazen oppervlakken. Stoot water en vuil snel af en levert zodoende een actieve bijdrage aan de veiligheid in het verkeer.

  Meer info

 2. LABOCOSMETICA #BENEFICIA WET COAT 1000ML

  € 16,95

  #BENEFÌCIA is een zelf-activerende coating versterker, gebaseerd op de Fluoropolymeer technologie, welke direct begint te werken na het sprayen met water. Hiermee completeerd u de Mafra “no touch” cyclus die begon met #PRIMUS.

  Meer info

 3. LABOCOSMETICA #CRONOS RAPID DECARBONIZER 250ML

  € 12,95

  #Cronos van LaboCosmetica is goed nieuws voor de detailing wereld: het is een zeer effectieve koolstof verwijderaar die in slechts een paar minuten alle koolstofhoudende residu's afbreekt. De innovatieve formule verkort de tijd die nodig is voor het 'polishen'. Daardoor is het gebruik van het traditionele staalwol niet meer nodig is.

  Meer info

 4. LABOCOSMETICA #CUPIDO SEALANT NANOGLAZE 500ML

  € 18,95

  #CUPIDO Nanoglaze Sealant geeft een beschermlaag tot wel 4 maanden lang!

  Meer info

 5. LABOCOSMETICA #ENERGO ACID RAIN AND WATER STAIN REMOVER 250ML

  € 12,95

  #ÈNERGO verwijdert kalkresten en residu van zure regen van de glas en lak oppervlakken. De tijd van 'polishen' wordt hiermee aanzienlijk verkort.

  Meer info

 6. LABOCOSMETICA #HYDRA HYPER DRESSING 500ML

  € 15,95

  #HYDRA is een multi-functionele hyper dressing voor een groot scala van toepassingen, speciaal voor interne en externe plastic delen.

  Meer info

 7. LABOCOSMETICA #MAGIC3 - VENERE - CUPIDO - PERFECTA

  Normale prijs: € 56,80

  Speciale prijs: € 49,95

  De #Magic3 van #LaboCosmetica. 3 producten die samen voor een schitterende diepe glans zorgen met een lange standtijd. Inclusief handige microfiber hand applicator.

  Meer info

 8. LABOCOSMETICA #NEVE NEUTRAL DETAILING SNOW FOAM PRE-WASH 1000ML

  € 10,95

  #Nève is een wonder van de chemie: een neutrale Snow Foam met een kracht vergelijkbaar met een alkalische! Nooit eerder was een PH-neutrale shampoo zo effectief tegen vuil.

  Meer info

 9. LABOCOSMETICA #P-RAY IRON REMOVER / VELGENREINIGER 500ML

  € 11,95

  #P-RAY ontsmet het carrosserie, velgen en ramen van ijzer residu en oxiden (vliegroest), veroorzaakt door treintransport, stoppen bij staalwerken of treinstations, stedelijke luchtvervuiling of zure regen.

  Meer info

 10. LABOCOSMETICA #PERFECTA QUICK DETAILER 500ML

  € 12,95

  #PERFÈCTA is de snelste en meest effectieve oplossing om glans, diepte, satijn effect en bescherming in een korte tijd te verbeteren.

  Meer info

 11. LABOCOSMETICA #PRIMUS MULTI PURPOSE PRE-WASH FOR CARS & MOTORCYCLES 1000ML

  € 12,95

  Veilig de meest delicate oppervlakten reinigen met de nieuwe #Primus van #Labocosmetica. #Primus is het eerste alkaline pre-wash product ph11 dat reinigt als een veilige ph13, op elk delicaat element van auto's en motorfietsen of op andere delicate oppervlakken. VDA gecertificeerd, dat wil zeggen: goedgekeurd voor gebruik door de Duitse autofabrikanten.

  Meer info

 12. LABOCOSMETICA #PURIFICA DECONTAMINANT SHAMPOO 1000ML

  € 19,95

  De kalkdeeltjes die achterblijven op de lak, gevolg van minder goede droging, wind of zure regen, verminderen de 'beading' drastisch. #PURÌFICA pakt dit probleem effectief maar behoedzaam aan bij de bron door de kalk deeltjes los te weken en op te lossen. Hierdoor ziet uw coating er weer uit als nieuw.

  Meer info

 13. LABOCOSMETICA #REFLECTO GLOSS BOOSTER 100ML

  € 10,95

  #Reflecto van LaboCosmetica is een gloss booster. Het is een glaze die gebruikt kan worden na het zetten van een coating. Het geeft de coating een tijdelijke bescherming zodat deze goed kan uitharden.

  Meer info

 14. LABOCOSMETICA #REVITA WASH AND COAT 500ML

  € 18,95

  #REVÌTA is de volgende generatie in neutrale “Wash&Coat” shampoos. Was, seal, bescherm en verleng de standtijd van een eerder aangebrachte coating.

  Meer info

 15. LABOCOSMETICA #SATINO SHAMPOO FOR MATT PAINTS OR WRAPPED CARS 500ML

  € 14,95

  #Satino van LaboCosmetica is een shampoo speciaal voor matte lakken of wraps.

  Meer info

 16. LABOCOSMETICA #SEMPER NEUTRALE ONDERHOUDS SHAMPOO 500ML

  € 14,95

  #Semper van LaboCosmetica is een neutrale, veilige shampoo voor de normale wasbeurt. Het is een goed schuimende shampoo.

  Meer info

 17. LABOCOSMETICA #VENERE GLAZE AND PRIMER BOOSTER 250ML

  € 17,95

  Glaze & Primer #VÉNERE heeft een dubbele functie: het is een finishing polish die de afwerking verbetert en de glans aanzienlijk verbetert, maar is ook een primer die vóór #CUPÌDO wordt toegepast om de prestatie van de Sealant te verbeteren.

  Meer info

 18. LABOCOSMETICA #VERITAS CHEMICAL SWIRLS VERIFIER AND HIGHLIGHTER 1000ML

  € 18,95

  #Veritas van LaboCosmetica is ontwikkeld om polijstresten/olieen e.d. te verwijderen, zodat eventueel gemaskeerde swirls zichtbaar worden. Het reinigt de lak veilig en zorgt ervoor dat je een perfecte basis hebt voor wax, sealant of andere verzegeling.

  Meer info

 19. MA*FRA MICROFIBER APPLICATOR PAD 15CM

  € 6,95

  MA*FRA Microfiber applicator pad, doorsnede maar liefst 15cm. Een super applicator voor het aanbrengen van dressings, wax en sealants. Je kunt met je hand in de applicator, zodat de applicator niet kan vallen tijdens het werken.

  Meer info

Need Help?