U heeft geen producten in de winkelwagen

Dutch Car Detailing / Detailschuur - Detail Clinic / Poets cursus.

Er zijn 2 verschillende clinics:

– 1 op 1 clinic, 1 op 1 voor maximale begeleiding, uw eigen auto wordt onderhanden genomen, prijs € 250,- excl. BTW.
– Mocht je met meerdere personen een clinic willen doen, dan kan dat uiteraard ook tot max. 4 personen. Voor elke persoon meer wordt € 25,- gerekend.

Na het succes van de eerste clinic, kunnen we niet anders, dan doorgaan met deze clinic.

Wat is de bedoeling van zo’n clinic? Simpel, we (jullie) gaan een dag detailen, dus niet zomaar even een auto wassen, maar een auto van binnen en buiten aanpakken. Uiteraard onder begeleiding!

Alle stappen van een full-detail job zullen aan bod komen:

– afspuiten met hd-reiniger
– foamen
– 2 emmer was systeem
– drogen
– kleien
– machinaal polijsten
– waxen / sealen
– interieur (als er tijd voor is)
– ruiten
– velgen / banden

Bovenstaande lijst is normaal een 2-daagse klus, dus het gas gaat behoorlijk op de lollie en het is de bedoeling dat we met z’n allen er flink tegen aan gaan, want van zelf doen leer je het meeste en bovendien is dit het leukste. Een hele dag alleen maar luisteren en kijken wordt je niet vrolijk van. Gedurende de clinic worden jullie begeleid en kunnen er vragen gesteld worden. Je werkt met veel verschillende producten, zodat je ook een idee krijgt van wat er allemaal op de markt is en belangrijker: wat het doet. Tips en trucks zullen uitgewisseld worden, dus aan het eind van de clinic ga je met een hoop nieuwe informatie naar huis en we hopen dat je daardoor nog gemotiveerder door gaat met het detailen. Aan het einde van de dag zal de shop open zijn, zodat je eventueel nog wat spulletjes mee naar huis kunt nemen.

Zoals gezegd is het normaal een 2-daagse klus, dus om toch een soort van planning te maken, zal de dag er ongeveer zo uitzien:

09:00-09:30     ontvangst gasten, tijd voor bakkie koffie/thee
09:30-09:45     korte introductie, waarin in het kort verteld wordt wat er gaat gebeuren
09:45-12:30     detail clinic
12:30-13:00     lunch
13:00-16:30     detail clinic
16:30-              vragen ronde

De lunch wordt door ons verzorgd evenals koffie/thee/fris, dus een compleet verzorgde dag.

Heb je interesse, meld je dan aan via het contactformulier. Zit je bij een club en lijkt je dit iets voor jou en je clubleden, stuur dan een mail voor de mogelijkheden.

Need Help?