U heeft geen producten in de winkelwagen

DetailPro

 1. DetailPro fine finishing polijst cone

  € 18,95

  De DetailPro Fine Finishing Cone is speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van lichte beschadigingen en kan worden gebruikt met finishing Polishes of voor het verwerken van een Glaze.

  Meer info

 2. DetailPro heavy cutting polijst cone

  € 18,95

  De DetailPro Heavy Cutting Cone is speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van krassen/swirls en kan worden gebruikt in combinatie met een Cutting Compound.

  Meer info

 3. DetailPro medium polishing polijst cone

  € 18,95

  De DetailPro Medium Polishing Cone is speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van lichte krassen en swirls en kan worden gebruikt in combinatie met medium polijstmiddelen.

  Meer info

 4. Detailschuur polijst cone - geel - heavy cut

  € 15,95

  De Detailschuur polijst cone geel is speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van zware beschadigingen en kan worden gebruikt met heavy cut compounds.

  Meer info

 5. Detailschuur polijst cone - rood - super fine finishing

  € 15,95

  De Detailschuur polijst cone rood is speciaal ontwikkeld de puntjes op de i te zetten en kan worden gebruikt met een super finishing polijstmiddel. Ook kan je deze cone gebruiken voor het aanbrengen van wax of sealant.

  Meer info

 6. Detailschuur polijst cone - wit - medium light cut

  € 15,95

  De Detailschuur polijst cone wit is speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van lichte beschadigingen en kan worden gebruikt met een medium polijstmiddel.

  Meer info

 7. Detailschuur polijst cone - zwart - finishing

  € 15,95

  De Detailschuur polijst cone zwart is speciaal ontwikkeld voor het op hoogglans polijsten en het verwijderen van hologrammen en kan worden gebruikt met een finishing polijstmiddel.

  Meer info

Need Help?