U heeft geen producten in de winkelwagen

Deze Audi A4 Avant moest dienst doen als trouwauto. Om er netjes bij te staan heb ik deze auto van binnen en buiten weer spik en span gemaakt. De buitenkant is in 2 stappen gepolijst, sommige delen 3x. De laatste polijststap heb ik met CarPro Essence gedaan. Daarna is de auto behandeld met CarPro Reload. Het interieur is met de Tornador 'schoongeblazen' en uitgezogen. Kunststofdelen zijn met Smart Dressing behandeld. De ruiten zijn streepvrij dankzij BD Clean Glass Cleaner in combinatie met 2 doeken.

Deze Golf 5 is in meerdere stappen gepolijst met Menzerna polijstmiddelen. Het dak is zelfs geschuurd omdat de krassen te diep waren. Het geheel is na afloop beschermd met Chemical Guys 5050 Concours Paste Wax.

Zoek je een goede velgenreiniger, probeer dan eens Great-Lion Bleeding Wheel Cleaner. Deze velgenreiniger is PH-neutraal. In het filmpje spuit ik de velgenreiniger op hoogglansverdichte velgen. Na een paar minuten worden de velgen met een hogedrukreiniger afgespoten.

Deze Golf 2 is in meerdere stappen gepolijst en daarna voorzien van een N-XTC glascoating, om precies te zijn: 2x een laag N-XTC 4D en daarna nog 1 laag N-XTC 3D Sealant. Deze zorgt er voor dat de coating glad aanvoelt en de eerste 7 dagen uit kan harden tot aan z'n maximale hardheid.

De FurEater is een absolute musthave voor elke dierenliefhebber. Met dit opzet stuk verwijder je makkelijk en snel alle honden- en kattenharen van je kleding, bank/stoel of uit je auto.

Deze Golf hebben we een complete orange peel behandeling gegeven. De gehele auto is in meerdere stappen geschuurd en vervolgens tot hoogglans terug gepolijst. Dit is een meerdaagse klus, maar het resultaat is meer dan mooi. Bekijk de film in HD, dan kan je zien hoe strak de auto geworden is. Helaas liet de zon ons in de steek, dus de metallicflakes knallen nu niet, maar gelukkig heb ik een paar dagen later een foto van de auto in de zon gekregen, waarop de flakes wel goed te zien zijn.

Need Help?