U heeft geen producten in de winkelwagen

Dressing

  1. D-CON Dark Tire Gel / banden zwart kunststof plastic dressing 500ml

    € 22,95

    D Con Dark Black Tire Gel is een veelzijdig product om banden en zwarte getextureerde kunststoffen zoals dakrails en sierlijsten donkerder, glanzender en mooier te maken.

    Meer info

  2. Great-Lion Black Obsidian tire shine - dressing / banden zwart

    € 14,95

    Great-Lion Black Obsidian Tire Shine.

    Meer info

  3. Great-Lion Perfect Finish dashboard spray 500ml

    € 14,95

    De Great-lion Perfect Finish Dashboard Renovator is een geconcentreerde dashboard cleaner. Onze dashboard cleaner geeft die mooie uitstraling van uw dashboard weer terug zoals u die kent van nieuwe auto’s. De Dashboard Renovator geeft een zachte zijdeglans. Hierdoor wordt de uitstraling van het dashboard versterkt zonder dat die extreem gaat glimmen of vettig oogt. De dashboard cleaner geeft een goede bescherming en werkt antistatisch waardoor het resultaat nog langer zichtbaar zal zijn.

    Meer info

  4. Koch Chemie Csp Cockpit Super Pflege 1000ml

    € 19,95

    Cockpit-Super-Pflege is het glanzende kunststof interieur verzorgingsproduct met verzorgende en conserverende eigenschappen. Langdurige bescherming tegen nieuw vuil en UV-straling. Met een frisse geur..

    Meer info

  5. Koch Chemie Guf Gummifix 1000ml

    € 16,95

    Het niet-vette, siliconenolievrije rubber- en kunststofverzorgingsproduct voor rubberen vloermatten, kunststof vloeroppervlakken en andere interieurgebieden in personenauto's en bedrijfswagens waar slipweerstand vereist is.

    Geeft een nieuw uiterlijk.

    Meer info

Need Help?