U heeft geen producten in de winkelwagen

Dressing

  1. Koch Chemie Mp Motorplast 500ml

    € 12,95

    Koch Chemie Motorplast is een conserveringsmiddel voor motorruimtes en geeft een natuurlijk glanzend resultaat.

    Dankzij de duurzame elastische bescherming worden motorruimtes en omliggende delen optimaal beschermd tegen invloeden van buitenaf.

    Meer info

  2. Koch Chemie Mp Motorplast 5L

    € 71,95

    Koch Chemie Motorplast is een conserveringsmiddel voor motorruimtes en geeft een natuurlijk glanzend resultaat. Dankzij de duurzame elastische bescherming worden motorruimtes en omliggende delen optimaal beschermd tegen invloeden van buitenaf.

    Meer info

  3. Koch Chemie Pss Plast Star siliconen vrij 1000ml

    € 21,95

    Plast Star PSS Siliconenvrij is de exterieur dressing voor alle plastic en rubberen delen v.d. auto. Plast Star onderhoudt en beschermt voor lange tijd en is extreem UV-bestendig. De behandelde delen krijgen hun originele diepe semi-matte glans terug. Ook voor zwaar verweerde kunststofdelen is Plast Star PSS de oplossing.

    Meer info

  4. Koch Chemie Refresh Cockpit Care 500ml

    € 10,95

    Koch Chemie Refresh Cockpit Care is een dashboardreiniger met een zijdematte uitstraling.

    Meer info

  5. Koch Chemie Ts Top Star 1000ml

    € 21,95

    De Premium-onderhoudsemulsie voor het tot diep in de poriën reinigen en opfrissen van kunststof- en rubberen onderdelen zoals dashboards, binnenbekledingen, afdichtingen etc.. Top Star creëert een lang aanhoudende, zijdematte, natuurlijke glans en beschermt het oppervlak duurzaam tegen nieuwe verontreinigingen en uv-straling.

    Meer info

Need Help?