U heeft geen producten in de winkelwagen

Reinigers

  1. Gliptone liquid leather vinyl cleaner GT10 500ml

    € 12,95

    De Gliptone Vinyl Cleaner is een milde reiniger voor regelmatig onderhoud aan vinyl. Door het gebruik van de Vinyl Cleaner verwijder je gemakkelijk vervuiling terwijl het vinyl zijn oorspronkelijke uitstraling behoudt.

    Meer info

  2. Great-Lion Bug Away insectenverwijderaar 1000ml

    € 14,95

    De Great-Lion Bug Away is de oplossing voor het veilig verwijderen van hardnekkige vliegen, zelfs wanneer deze al langer op het voertuig zitten. De uitgebalanceerde formule maakt de harde residu van deze diertjes week en zacht zodat deze eenvoudig kunnen worden verwijderd met een doek, washandschoen of hogedrukreiniger.

    Meer info

  3. Great-Lion Vision window cleaner ruitenreiniger 1000ml

    € 12,95

    De Great-Lion Window Cleaner is een veilige maar krachtige reiniger op basis van water, alcohol en sterk reinigende ingrediënten; Door de uitgebalanceerde mix verwijdert dit product eenvoudig vet, nicotine en andere aanslag. Eenvoudig in gebruik.

    Meer info

  4. Great-Lion Vision window cleaner ruitenreiniger 5000ml

    € 39,95

    De Great-Lion Window Cleaner is een veilige maar krachtige reiniger op basis van water, alcohol en sterk reinigende ingrediënten.

    Meer info

  5. IPA Isopropanol 99,9% alcohol

    € 9,95

    Isopropyl Alcohol wordt gebruikt om het lakwerk 100% vetvrij te maken. Ideaal en een must have na het polijsten en voor het aanbrengen van elke soort beschermlaag. Hiermee haal je eventuele fillers en de polijstfilm weg die ontstaat tijdens het polijsten.

    Meer info

  6. Kenotek Pro Anti Insect 1000ml

    € 11,95

    Anti Insect - Pro verwijdert snel en zonder moeite alle insecten van het koetswerk en voorruit.

    Het product innevelen, even laten inwerken, goed naspoelen met spons of hogedruk. Niet laten opdrogen. Gebruiksklaar

    Meer info

  7. Kenotek Pro Interior Cleaner 1000ml

    € 11,95

    Reinigt grondig kleurvaste textielbekleding en verwijdert hardnekkige vlekken. Product innevelen, even laten inwerken. Vuil loswrijven met pluisvrije doek of borsteltje. Droog deppen met absorberende doek. Gebruiksklaar.

    Meer info

  8. Koch Chemie 1K Nano lakverzegeling 250ml

    Normale prijs: € 146,95

    Speciale prijs: € 119,95

    Het 1K Nano Netwerk verbindt zich stevig met de lak en vormt op basis van innovatieve reactieve stoffen een uiterst gladde, hoogglanzende lakverzegeling die bestand is tegen chemicaliën, uv-straling en slijtage.

    Meer info

  9. Koch Chemie Asc Allround Surface Cleaner 500ml

    € 10,95

    De gebruiksklare oppervlaktereiniger voor uw auto, huis en bedrijf. Vingerafdrukken, stof, vet en vergelijkbare verontreinigingen worden snel en grondig verwijderd. Geeft een streepvrij resultaat zonder resten op alle gladde oppervlaktes en niet-polaire materialen zoals kunststoffen.

    Meer info

  10. Koch Chemie Eu Eulex lijm- en vlekverwijderaar 1000ml

    € 18,95

    Koch Chemie Eulex is een uiterst effectieve lijm- en vlek verwijderaar.

    Eulex verwijdert lijm (bijvoorbeeld resten van stickers), rubber, boomhars, teer en meer van oplosmiddelbestendige ondergronden zoals lak, glas, keramiek en metaal.

    Meer info

Need Help?