U heeft geen producten in de winkelwagen

CarPro

Carpro is een merk van detailing producten dat erop gericht is de nieuwste technologieën te gebruiken om de beste producten te creëren.

CarPro staat onder meer bekend om Iron-X, de meest bekende metaaldeeltjes verwijderaar, en CQuartz, een op SiO2 gebaseerde coating. Naast deze producten maakt en verkoopt CarPro ook poetsmiddelen, coatings, microvezeldoekjes, polijstpads, stofbescherming, leerbescherming, glascoatings, foamzeep, claymitts, claybars, washmitts etc..

  1. CarPro Dhydrate drying towel 50x55cm

    € 12,95

    De Dhydrate droogdoek is speciaal ontwikkeld om maximaal water op te kunnen nemen wanneer deze over de lak glijdt. Anders dan bijvoorbeeld de Fat Boa droogdoek, waarmee gedept moet worden, is de Dhydrate towel het meest effectief als deze zachtjes over de lak getrokken wordt.

    Meer info

  2. CarPro Dhydrate drying towel 70x100cm

    € 24,95

    De Dhydrate droogdoek is speciaal ontwikkeld om maximaal water op te kunnen nemen wanneer deze over de lak glijdt. Anders dan bijvoorbeeld de Fat Boa droogdoek, waarmee gedept moet worden, is de Dhydrate towel het meest effectief als deze zachtjes over de lak getrokken wordt.

    Meer info

  3. CarPro dilute bottle - mengfles 1000ml

    € 6,95

    De CarPro sprayfles is voorzien van een ruimte waarop de productnaam en de verdunning vermeld kunnen worden.

    Inhoud: 1x CarPro Dilute bottle 1000ml + gratis CarPro trigger.

    Meer info

  4. CarPro dilute bottle - mengfles 500ml

    € 5,95

    De CarPro Dilute empty bottle is de ideale fles voor het mengen van je favoriete producten. Deze CarPro Dilute bottle heeft een inhoud van 500ml.

    Meer info

  5. Carpro DQuartz GForce raamcoating 10ml kit

    € 37,95

    CarPro DQuartz GForce is een ongelooflijk duurzame, hydrofobische coating voor ramen en glas op basis van de DQuartz nanodiamant technologie.

    Meer info

  6. CarPro DQuartz GO - Diamond Quartz Coating - 50ml

    € 99,95

    CarPro DQuartz GO is een uiterst innovatieve formule, gebaseerd op de professionele DQuartz, die speciaal ontworpen is voor het gebruik door enthousiastelingen en iedereen die een professionele coating aan wenst te brengen.

    Meer info

  7. CarPro Ech2O waterless wash & high gloss detailspray 500ml

    € 13,95

    ECH2O is een compleet nieuwe Waterless Wash en glans versterker gestoeld op 2 jaar onderzoek en ontwikkeling door CarPro. ECH2O is ontwikkeld om gebruikt te kunnen worden op auto's met een keramische coating maar geeft ook fantastische reiniging aan ongecoate of gewaxte voertuigen. ECH2O is gebaseerd op het bekende SiO2 én een milieuvriendelijke lubricerende oplossing waarmee verschillende exterieur oppervlakken veilig gereinigd kunnen worden en tevens worden voorzien van glans waarbij dit met het grootst mogelijke verwerkingsgemak gebeurt.

    Meer info

  8. CarPro Elixir high gloss quick detailer - 500ml

    € 17,95

    CarPro Elixir is een High Gloss Quick Detailer die een geweldig gebruiksgemak combineert met de hoogglans én hydrofobe eigenschappen van de keramische technologie.

    Meer info

  9. CarPro Eraser 1000ml

    € 19,95

    De CarPro Eraser is een lakreiniger die kan worden gebruikt voor het aanbrengen van een nieuwe waxlaag of na het polijsten.

    CarPro Eraser heeft een krachtige reinigende werking en verwijdert polijstresidu, polijststof en polijsthologrammen zodat het polijstwerk op de juiste wijze kan worden beoordeeld. 

    Meer info

  10. CarPro Eraser 4000ml

    € 64,95

    De CarPro Eraser is een lakreiniger die kan worden gebruikt voor het aanbrengen van een nieuwe waxlaag of na het polijsten. CarPro Eraser heeft een krachtige reinigende werking en verwijdert polijstresidu, polijststof en polijsthologrammen zodat het polijstwerk op de juiste wijze kan worden beoordeeld. CarPro Eraser is ook ideaal voor het afnemen van stof en vingerafdrukken op de lak. Het is aan te raden om CarPro Eraser te gebruiken vòòr elke hoogwaardige sealant zoals bijvoorbeeld C.Quartz.

    Meer info

  11. CarPro Eraser 500ml

    € 13,95

    De CarPro Eraser is een lakreiniger die kan worden gebruikt voor het aanbrengen van een nieuwe waxlaag of na het polijsten. CarPro Eraser heeft een krachtige reinigende werking en verwijdert polijstresidu, polijststof en polijsthologrammen zodat het polijstwerk op de juiste wijze kan worden beoordeeld. CarPro Eraser is ook ideaal voor het afnemen van stof en vingerafdrukken op de lak. Het is aan te raden om CarPro Eraser te gebruiken voor elke hoogwaardige sealant zoals bijvoorbeeld C.Quartz.

    Meer info

  12. CarPro Essence Extreme gloss enhancer 1000ml

    € 69,95

    Opnieuw zorgt CarPro voor een ommezwaai in de Detailing wereld met Essence Hybrid Energy Xtreme Gloss Enhancer. CarPro Essence is een unieke mix tussen Nano Tech Quartz, High Gloss Duurzame harsen, en fijne polijstkorrels die samen zijn gesmolten op microscopisch niveau om zo een "game-changing" product te vormen. CarPro Essence geeft een ongelofelijke hoogglans finish met semi permanente fillers en bescherming in één stap. In combinatie met een Microfiber Pad heeft Essence een aanzienlijke cutting terwijl Essence in combinatie met een CarPro Gloss Pad een glans geeft waar we nog nooit van hebben durven dromen...

    Meer info

  13. CarPro Essence Extreme gloss enhancer 250ml

    € 22,95

    Opnieuw zorgt CarPro voor een ommezwaai in de Detailing wereld met Essence Hybrid Energy Xtreme Gloss Enhancer. CarPro Essence is een unieke mix tussen Nano Tech Quartz, High Gloss duurzame harsen en fijne polijstkorrels die samen zijn gesmolten op microscopisch niveau om zo een "game-changing" product te vormen. CarPro Essence geeft een ongelofelijke hoogglans finish met semi permanente fillers en bescherming in één stap. In combinatie met een Microfiber Pad heeft Essence een aanzienlijke cutting terwijl Essence in combinatie met een CarPro Gloss Pad een glans geeft waar we nog nooit van hebben durven dromen...

    Meer info

  14. CarPro Essence Plus top coat jeweling agent 250ml

    € 26,95

    CarPro Essence Plus is een unieke SiO2 coating die kan worden gebruikt als bescherming voor ongecoate lakken óf om bestaande keramische coatings te herstellen. Coatings worden aangebracht om de lak enkele jaren te beschermen maar helaas kunnen coatings in de loop der tijd zelf ook fijne krasjes en swirls oplopen. De enige manier was tot op heden om de bestaande coating te verwijderen en een nieuwe coating aan te brengen. Deze manier is zeer tijdrovend en dus duur. Essence plus introduceert nu een niet polijstende manier om fijne swirls in keramische coatings te herstellen terwijl tegelijkertijd de glans én hydrofobische eigenschappen toenemen. Het oppervlak wordt zo glad als glas en geeft tot een jaar uitstekende bescherming.

    Meer info

  15. CarPro Fabric coat 100ml

    € 15,95

    CQuartz Fabric Coat geeft textiel de meest duurzame bescherming tegen water, vervuiling, vloeistoffen, vlekken en vervuiling. Het product geeft geen verandering van de uitstraling, structuur of kleur van het textiel en de applicatie is zeer simpel.

    Meer info

  16. CarPro Fat Boa drying towel 35x60cm

    € 15,95

    Na de zeer hoog gewaardeerde CarPro BOA doeken is er nu ook de CarPro Fat BOA Drying Towel. Deze fantastische droogdoek is super zacht, heeft een gewicht van 800gsm (gram per vierkante meter) en absorbeert een enorme hoeveelheid water. De CarPro Fat Boa Drying towel is absoluut krasvrij op zelfs de meest gevoelige lakken.

    Deze prachtige droogdoek is uitgevoerd in een frisse Lime groene kleur en heeft een formaat van 35x60cm en is daardoor zeer handzaam maar toch in staat om een gemiddelde auto te drogen.

    Meer info

  17. CarPro Fat Boa drying towel 35x60cm 2-pack

    Normale prijs: € 31,90

    Speciale prijs: € 26,95

    Na de zeer hoog gewaardeerde CarPro BOA doeken is er nu ook de CarPro Fat BOA Drying Towel. Deze fantastische droogdoek is super zacht ,heeft een gewicht van 800gsm (gram per vierkante meter) en absorbeert een enorme hoeveelheid water. De CarPro Fat Boa Drying towel is absoluut krasvrij op zelfs de meest gevoelige lakken.

    Deze prachtige droogdoek is uitgevoerd in een frisse Lime groene kleur en heeft een formaat van 35x60cm en is daardoor zeer handzaam maar toch in staat om een gemiddelde auto te drogen. Extra voordelige verpakking met 2 BOA's.

    Meer info

  18. CarPro Fixer medium cut compound - 1000ml

    € 44,95

    CarPro Fixer is in staat om 1500 grit te verwijderen maar ook krassen, marring, haze en swirls te verwijderen van bestaande, verse, zachte, medium, harde en keramische lakken.

    Meer info

  19. CarPro Fixer medium cut compound - 250ml

    € 14,95

    CarPro Fixer is in staat om 1500 grit te verwijderen maar ook krassen, marring, haze en swirls te verwijderen van bestaande, verse, zachte, medium, harde en keramische lakken.

    Meer info

  20. CarPro Flash pad 130mm

    € 16,95

    De CarPro Flash Pad is een unieke agressieve pad, die lakdefecten in een handomdraai verwijdert in combinatie met een Dual Action Polisher, met een correctie die beter is dan een Rotary combinatie zonder kans op hologrammen én met een indrukwekkende finish.

    Meer info

Need Help?