U heeft geen producten in de winkelwagen

CarPro

Carpro is een merk van detailing producten dat erop gericht is de nieuwste technologieën te gebruiken om de beste producten te creëren.

CarPro staat onder meer bekend om Iron-X, de meest bekende metaaldeeltjes verwijderaar, en CQuartz, een op SiO2 gebaseerde coating. Naast deze producten maakt en verkoopt CarPro ook poetsmiddelen, coatings, microvezeldoekjes, polijstpads, stofbescherming, leerbescherming, glascoatings, foamzeep, claymitts, claybars, washmitts etc..

  1. CarPro Flash pad 76mm

    € 7,95

    De CarPro Flash Pad is een unieke agressieve pad, die lakdefecten in een handomdraai verwijdert. In combinatie met een Dual Action Polisher (met een correctie die beter is dan een Rotary combinatie) geeft dit geen kans op hologrammen én een indrukwekkende finish.

    Meer info

  2. CarPro FlyBy Forte kit - ruiten coating

    € 44,95

    FlyBy Forte is een compleet nieuwe formule die een extreem duurzame laag geeft aan de ramen met een verwachte levensduur van wel 2 jaar. Regendruppels zullen bij een snelheid vanaf 50 km/u van de ramen afvliegen waardoor het gebruik van ruitenwissers op hogere snelheden niet meer nodig is.

    Meer info

  3. CarPro FlyBy30 full kit 20ml - ruiten coating

    € 23,95

    Met de CarPro FlyBy30 Full kit haal je in één keer alles in huis om je ramen te voorzien van een heldere coating welke de ramen water en vuil afstotend maakt. Waterdruppels van de regen waaien door de rijwind van de ramen af waardoor de ruitenwisser minder of niet (afhankelijk van de snelheid) gebruikt te hoeven worden.

    Meer info

  4. CarPro glassfiber MF towel

    € 12,95

    De CarPro GlassFiber is een doek speciaal gemaakt voor het reinigen en drogen van ruiten.

    Meer info

  5. CarPro glassmitt

    € 14,95

    De CarPro GlassMitt is een handige tool voor het reinigen van ruiten. De speciale mix van microfibers zorgt voor een zachte en streeploze verwijdering van alle verontreinigingen.

    Meer info

  6. CarPro Gliss V2 hyper slick coat 30ml

    € 46,95

    CarPro Gliss is dè nieuwe innovatie van CarPro voor een ultra glad-, glanzend- en water afstotend oppervlak. Deze geweldige top coating kan gebruikt worden bovenop bestaande Cquartz coatings of als alleenstaande coating.

    Meer info

  7. CarPro gloss finish pad 125/140mm

    € 9,95

    IDe CarPro Gloss Pad is een Polyurethaan finishing pad die speciaal is ontwikkeld voor het finishen met een extreem hoge glans.

    Meer info

  8. CarPro Hand Wash - washandschoen

    € 18,95

    Zachte, handige en ergonomische washandschoen.

    Meer info

  9. CarPro Hydro2 Lite RTU 1000ml

    € 22,95

    Hydro2 lite is dé oplossing voor iedereen die op de meest eenvoudige manier een auto razendsnel wil voorzien van een goede beschermlaag. Hydro2 is allereerst een zogenaamde Touchless Sealant: het product kan eenvoudig op een nat oppervlak worden gesprayd en vervolgens worden afgespoten om zodoende een glanzend en glad oppervlak achter te laten. Ten tweede kan Hydro2 lite ook als spray sealant worden gebruikt op een droog oppervlak. Hydro2 lite is ready to use geeft een uitstekende glans en tot 3 maanden bescherming.

    Meer info

  10. CarPro HydrO2 Lite rtu 4000ml

    € 74,95

    Hydro2 Lite is dé oplossing voor iedereen die op de meest eenvoudige manier een auto razendsnel wil voorzien van een goede beschermlaag.

    Hydro2 Lite is allereerst een zogenaamde Touchless Sealant: het product kan eenvoudig op een nat oppervlak worden gesprayd en vervolgens worden afgespoten om zodoende een glanzend en glad oppervlak achter te laten.

    Ten tweede kan Hydro2 Lite ook als spray sealant worden gebruikt op een droog oppervlak. Hydro2 Lite is ready to use geeft een uitstekende glans en tot 3 maanden bescherming.

    Meer info

  11. CarPro Hydrofoam wash & coat 500ml

    € 20,95

    CarPro Hydrofoam is hét revolutionaire product waarmee je de auto kunt wassen én beschermen met een Nano-tech sealant in één enkele stap.

    Meer info

  12. CarPro Immolube 500ml

    € 10,95

    CarPro Immolube is een lubricerende kleivloeistof om de wrijving tijdens het kleien tot een minimum te beperken waardoor de kans op marring en krassen aanzienlijk verlaagd wordt.

    Meer info

  13. CarPro Inner Scrub handschoen - voor het reinigen van het interieur

    € 13,95

    De CarPro Innerscrub glove is het ideale hulpmiddel voor elke interieur detail. Deze unieke polyester gewoven microfiber handschoen heeft een licht schurende werking, maar is veilig op leer, plastic, vinyl, stof, rubber en dashboards.

    Meer info

  14. CarPro InnerQD 1000ml

    € 16,95

    CarPro InnerQD is een snelle en gemakkelijk te gebruiken antistatische en antimicrobiële interieurreiniger.

    Meer info

  15. CarPro InnerQD 500ml

    € 11,95

    CarPro InnerQD is een snelle en gemakkelijk te gebruiken antistatische en antimicrobiële interieurreiniger.

    Meer info

  16. CarPro Inside cleaner 4000ml

    € 89,95

    CarPro Inside is de nieuwe sensatie voor het reinigen van interieuroppervlakken zoals kunststof, vinyl, leder en andere interieurdelen. 

    Meer info

  17. CarPro Inside cleaner 500ml

    € 19,95

    CarPro Inside is de nieuwe sensatie voor het reinigen van interieuroppervlakken zoals kunststof, vinyl, leder en andere interieurdelen. De geavanceerde schuimende formule bevat zachte detergenten en is in staat om gemakkelijk, olieën, vet, zweet en alle andere vervuilingen op een efficiente wijze te verwijderen.

    CarPro Inside is zeer effectief op leder en is zelfs in staat om glimmende delen, zoals lederen stuurwielen, weer in de oorspronkelijke matte staat terug te brengen. Inside is sterk genoeg om vervuiling te verwijderen zonder schade aan te brengen aan het oppervlak.

    Meer info

  18. CarPro Iron X cleaner 1000ml

    € 26,95

    CarPro is een producent van zeer innovatieve verzorgingsproducten voor auto's waarvan Iron.X een opvallende is. Sinds de komst van Iron.X is iedere detailer en autoliefhebber onder de indruk van dit product. Iron.X is een zeer effectief middel om autolak, velgen en ramen te reinigen. Iron.X is speciaal ontwikkeld om op een veilige wijze kleine metaaldeeltjes, die zich aan de lak hebben gehecht, te verwijderen en zelfs af te breken.Iron.X is ook zeer effectief tegen andere chemische verontreiniging en remstof. Iron.X reinigt diep in de porieën van de lak maar tast de lak niet aan.

    Meer info

  19. CarPro Iron X cleaner 4000ml

    € 84,95

    Iron.X is een zeer effectief middel om autolak, velgen en ramen te reinigen. Iron.X is speciaal ontwikkeld om op een veilige wijze kleine metaaldeeltjes die zich aan de lak hebben gehecht te verwijderen en zelfs af te breken. Iron.X is ook zeer effectief tegen andere chemische verontreiniging en remstof. Iron.X reinigt diep in de porieën van de lak maar tast de lak niet aan.

    Meer info

  20. CarPro Iron X cleaner 500ml

    € 14,95

    CarPro is een producent van zeer innovatieve verzorgingsproducten voor auto's waarvan Iron.X een opvallende is. Sinds de komst van Iron.X is iedere detailer en autoliefhebber onder de indruk van dit product. Iron.X is een zeer effectief middel om autolak, velgen en ramen te reinigen.

    Meer info

Need Help?