U heeft geen producten in de winkelwagen

CHEMICAL GUYS EZ CREME GLAZE 473ML

Vertel wat jij van dit product vindt en maak kans op een cadeaubon

Snel overzicht

EZ Creme Glaze is geweldig om glans toe te voegen aan lak, het levert diepte als geen ander.

In voorraad

€ 28,95

Waarom dit product kopen?
Verbeterd glans op glanzende en metallic lak.
Versterkt de eigenschappen van elke kleur.
Acrylic Shine X vulmiddelen helpen om swirls en krassen te maskeren.
Verbeterd looks en reflecties.
Levert een diep glanzende finish.
Aan te brengen in laagjes, toppen met lakverzegeling of wax om de glaze te verzegelen met een beschermende laag.
Maximeert de look op elke kleur.
Polymeren hechten sterk voor lang houdende werking.

Hoe het functioneert
EZ Creme Glaze verbeterd glans op elke auto. Deze glaze is samengesteld met self – leveling Shine X technologie voor een extreme reflectie. De micro – acrylic formule vult micro – krasjes en swirls. EZ Creme Glaze
laat zich gemakkelijk aanbrengen met de hand of de machine op elke lak. De verbeterde standtijd van Acrylic Shine X verlengd de glans in warmte en kou. Geniet van de loos van EZ Creme Glaze langer als voorheen. Elke kleur kan maximaal glanzen met EZ Creme Glaze, zwarte en donkere kleuren zien er diep en mysterieus uit, warme kleuren gloeien met glans zo vers, wit en lichte kleuren zijn puur en elegant. Top EZ Creme Glaze met je favoriete Chemical Guys wax of lakverzegeling om de glaze te verzegelen. EZ Creme Glaze presteert geweldig op metallic – en parelmoer kleuren. Verbeter de glans op elke lak met Chemical Guys EZ Creme Glaze.

Easy Glans met EZ Creme
Enthousiasten kennen carnaubawax; de natuurlijke wax die beschermt tegen de elementen en glans met reflectie levert. Detailers kennen lakrestauratie; de echte glans en reflectie komen na de verwijdering van swirls en krassen om de pure reflectie te herstellen. Weinigen kennen Glaze… EZ Creme Glaze is als snoep voor je auto. EZ Creme Glaze als extra laag laat elke auto extra glanzen. Acrylic X self – levelers en vulmiddelen helpen om swirls en krasjes te maskeren. Het vullen van micro – lakdefecten helpt om de reflectie te herstellen op elke auto.

Glaze vs Polijstmiddel
Kennis van detailing – producten leid tot betere beslissingen en glanzende resultaten. Het is belangrijk om te weten dat producten als EZ Creme Glaze geen polijstkorrel bevatten en niet beschermen. EZ Creme Glaze is is gemaakt om micro – swirls en krasjes te maskeren. Om reflectie te herstellen en de glans te verbeteren. EZ Creme Glaze aanbrengen laat lak er glanzender uit zien. Eerst aanbrengen en dan toppen met lakverzegeling of wax om de gloed te verzegelen. EZ Creme Glaze na een detailjob laat lak er nog dieper uit zien. Laat elke auto fonkelen met Chemical Guys EZ Creme Glaze.

Deel van een complete detailjob
Autodetailing gaat van de reiniging, de restauratie en bescherming om auto’s maximaal te laten glanzen. Verkeerd onderhoud kan lak verslechteren met swirls en krassen welke glans en reflecties verhinderen. Volg het Chemical Guys Detail Flowchart en het Chemical Guys Youtube Channel om elke auto juist te reinigen zonder te beschadigen. Gebruik klei om verontreinigingen en vliegroest te verwijderen en de lak glad te maken. Verwijder swirls en krassen met een polijstmachine, pad en polijstmiddel om de glans te herstellen. Draag EZ Creme Glaze op om de look te verbeteren met meer diepte en reflecties op elke kleur. EZ Creme Glaze vult en kan derhalve ook gebruikt worden om micro – swirls en krassen te bedekken. EZ Creme Glaze na gaan met Chemical Guys Jetseal of Butter Wet wax om de Glaze te verzegelen. EZ Creme Glaze is geweldig bij elke detailjob en perfect om de look van elke kleur te verbeteren.

Hoe toe te passen:
Met de hand
Draag 2 – 3 streepjes op een microfiber applicator.
Dun en gelijkmatig aanbrengen.
Aanbrengen op 40 x 40 cm oppervlak tot de lak bedekt is.
Na 15 minuten de resten afnemen met een microfiber doek.
Toppen met Chemical Guys verzegeling of wax voor meer bescherming.

Met de DA polijstmachine
Gebruik een dual action polijstmachine, GEEN roterende polijstmachine.
Draag 5 – 6 “dots” EZ Creme Glaze op een blauwe Hex Logic Glaze Pad.
Aanbrengen op 40 x 40 cm oppervlak tot de lak bedekt is.
Verweken op 1000 – 1200 RPM tot de lak bedekt is.
Niet drukken en doorwerken tot hoogglans tevoorschijn komt.
Als de pad te droog wordt Chemical Guys Pad Conditioner gebruiken.
Na 15 minuten de resten afnemen met een microfiber doek.
Toppen met Chemical Guys verzegeling of wax voor meer bescherming.

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Reviews

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Need Help?