U heeft geen producten in de winkelwagen

CHEMICAL GUYS HYBRID V7 / V07 HYPERGLOSS SPRAYSEALANT GALLON

Vertel wat jij van dit product vindt en maak kans op een cadeaubon

Snel overzicht

Hybrid V7 hypergloss Spraysealant Gallon

In voorraad

€ 89,95

Bij het ontwikkelen van een nieuwe Spray-sealant en hybride Glansversterker hebben we besloten om deze van de grond af aan volledig nieuw te ontwikkelen.
We wilden een uniek product dat eenvoudig in gebruik zou zijn en een duurzame bescherming zou geven. Dat door middel van een enkele veegbeweging een superieure glans zou opleveren. Hybride V7 is uitvoerig getest om tot een superieure hoogglanzende wetlook te komen met een diepe reflectie.

 

Hybrid V7 maakt gebruikt van Nano technologie en hecht snel aan het oppervlak en laat een duurzame, streeploze, hoogglanzende en gladde finish achter.

 

 

 

Na een ontwikkeling van drie jaar is Hybride V7 eindelijk beschikbaar! Over de hele wereld, in meer dan 53 landen zoals Thailand, China, het Verenigd Koninkrijk en Roemenië, hebben we het product laten testen door eindgebruikers met als doel tot een uniek eindresultaat te komen. 53 verschillende monsters zijn uitgetest door 300 verschillende gebruikers

We hebben alle gebruikers gevraagd om voor elk monster een vragenlijst te beantwoorden.
We vroegen: 1. Welk product behaalde de beste glans? 2. Welke producten leverde de grootste verbetering op? 3. Welk product vond U het prettigste om te gebruiken? 4. Welk product vond U het eenvoudigst te gebruiken? 5. Welk product was het duurzaamste gedurende de 16 maanden durende testperiode? 6. welke product variant heeft U het meest gebruikt? 7. Welk product werkte het beste werkt bij koud vs warm weer? 8. Welke vond product je in het algemeen het beste? Praktisch iedereen was het meest lovend over het monster met de aanduiding # 23771-V7 waarmee de nieuwe naam voor het product was geboren Hybrid V7.

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Reviews

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Need Help?