U heeft geen producten in de winkelwagen

CHEMICAL GUYS MICROFIBER WASH - REJUVENATOR

Vertel wat jij van dit product vindt en maak kans op een cadeaubon

Snel overzicht

Microfiber Wash Rejuvenator

In voorraad

€ 10,95

Waarom dit product kopen?
Werkt voor alle microfiber producten.
Verwijdert vervuilingen en vlekken.
Lost wax, polijst pasta’s en andere detail chemicalien op.
Herstelt de zachtheid van microfiber.
Sterk geconcentreerd.
Geformuleerd om met elke wasmachine te werken.

Hoe het werkt
Chemical Guys Microfiber Wash is een reinigingsmiddel speciaal voor het reinigen en herstellen van microfiber. De geavanceerde reinigingsformule zorgt ervoor dat vervuilingen uit het microfiber trekt en weer aanvoelt als nieuw. Microfiber Wash herstelt de originele conditie van microfiber door diep in de vezels te reinigen. Microfiber Wash verwijdert de resten van wax, polijst pasta’s en andere chemicalien en laat de doeken weer fris ruiken. De veelzeidige Microfiber Wash kan met de hand gebruikt worden, maar is ook gechikt voor gebruik in de wasmachine. Microfiber Wash is geconcentreerd zodat zelfs het meest vervuilde microfiber gereinigd kan worden. Dit reinigingsmiddel voor microfiber is zeer efficient voor snelle reiniging met de hand of machine. Krijg je microfiber producten op een snelle en eenvoudige manier weer schoon met Chemical Guys Microfiber Wash.

Wat is er veranderd in de nieuwe formule?
Nieuwe reinigingstechnologie die zelfs de kleinste deeltje uit de microfiber wast waardoor er altijd een residu - vrij resultaat ontstaat.
De nieuwe formule herstelt de zachtheid van microfiber.
Zeer geconcentreerd waardoor de reinigingskracht tot wel twee keer zo sterk is.
Nieuwe kleur met een frisse citrus lucht.

Reinigt en herstelt microfiber
Chemical Guys Microfiber Wash is de perfecte reiniger om microfiber producten te herstellen. De geavanceerde reinigingsformule verwijdert vervuiling tot diep uit de vezels. Microfiber Wash herstelt microfiber naar de originele conditie door vettigheid en andere vervuiling uit mcrofiber te verwijderen, waardoor er een zacht gevoel ontstaat. De op citrus gebasseerde reiniger penetreert diep door tot de vezels voor een maximaal resultaat. Terwijl standaard reinigers in de vezels blijven zitten, haalt Microfiber Wash alles tot diep uit de vezels. Microfiber Wash bevat geen bleek of wasverzachter en is veilig voor alle kleuren en soorten microfiber. Reinig op een snelle en eenvoudige manier al je microfiber producten en haalt een fantastisch resultaat in een handomdraai. Microfiber Wash opent de vezels waardoor vervuilingen naar buiten trekken. De innovatieve citrus - gebasseerde formule is compleet natuurlijk en bevat geen schadelijke chemicalien. Microfiber Wash bevat waterverzachters die mineralen en calcium neutraliseren om er zeker van te zijn dat er geen schade wordt aangericht aan microfiber.

Microfiber: Het geheim voor kras vrij detailen
Microfiber bevat biljoenen individuele vezels die viezigheid vasthoudt in de stof. Chemical Guys Microfiber Wash is speciaal ontwikkeld om microfiber producten vrij te maken van de vervuilingen die ze opnemen, en deze weer te herstellen naar de originele zachte staat. Microfiber Wash is veelzijdig te gebruiken en werkt op alle microfiber. Reinigt zelfs microfiber buffing pads simpel in de wasmachine dankzij Microfiber Wash. Chemical Guys Microfiber Wash is geformuleerd om de microfiber weer te herstellen naar nieuwstaat waardoor het reinigend vermogen, absorberend vermogen en zachtheid verbeterd wordt. De pH-gebalanceerde formule is vrij van bleek, ammonia en wasverzachters om er zeker van te zijn dat microfiber de beste prestatie kan blijven behalen.

Ultieme veelzeidigheid
Microfiber Wash is ontwikkeld om microfiber te wassen met de hand of machine. Deze microvezel - reiniger is veilig voor wasmachines, inclusief de hoog - rendements machines. Sterk vervuilde microfiber doeken kunnen vooraf geweekt worden in een emmer met warm water en Microfiber Wash. Microfiber Wash is sterk geconcentreerd voor maximale reinigingskracht. Kleine hoeveelheden was hebben niet meer nodig dan 30 ml Microfiber Wash. Met een 16 oz / 473ml fles kun je tot 16 keer wassen.

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Reviews

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Need Help?