U heeft geen producten in de winkelwagen

CHEMICAL GUYS SPRAYABLE LEATHER CONDITIONER & CLEANER GALLON

Vertel wat jij van dit product vindt en maak kans op een cadeaubon

Snel overzicht

Sprayable Leather Conditioner & Cleaner Gallon

In voorraad

€ 79,95

Spray nieuw leven in uw leer! Chemical Guys Liquid Leather Conditioner and Leather Cleaner Spray ademen nieuw leven in uw leer terwijl ze helpen om verwaarloosd leer te herstellen en te beschermen. Chemical Guys Liquid Leather is een eersteklas spuitbare Leather Conditioner die leer reinigt, in goede conditie brengt en de natuurlijke glans en geweldige geur van leer herstelt in één keer. Behandeld leer voelt droog en niet vettig aan. CG Liquid Leather producten zijn natuurlijke beschermers voor leer en bevatten geen gevaarlijke chemische bestanddelen die het leer kunnen beschadigen. Natuurlijke oliën zijn toegevoegd in deze eersteklas formule zodat maximum conditioneren met zo weinig mogelijke inspanning bereikt wordt.

Een verschil dat u kunt zien! Een beschermende laag die blijft en een geur die u laat glimlachen. CG Liquid Leather Conditioner is een rijke, op lanoline-gebaseerde crème en een van natuur afgeleide propolis met bewonderenswaardig suspension release kwaliteit. Propolis biedt daarnaast een duurzame barrière tegen chemicaliën en weert bacteriën en schimmel af. Propolis is een antibacterieel hars dat verzameld wordt door bijen om een bijenkorf waterbestendig te maken en te desinfecteren. Deze wonderbaarlijke natuurlijke substantie weert water beter en langer dan reguliere waterafweermiddelen. Het maakt zelfs het oppervlak van leer sterker tegen krassen terwijl het leer nog steeds kan ademen.

De unieke mix van Chemical Guys voorkomt scheuren, drogen en hard worden van leer als het ouder begint te worden. De conserveringsmiddelen en de oliën die worden gebruikt tijdens het looien, worden gaandeweg minder. Liquid Leather vervangt deze stoffen door pH-correcte, natuurlijke oliën die worden geabsorbeerd door de poriën van het leer.

Verwerkingsmethode:
1. Breng het product aan op het leer met een microfiber of badstoffen applicator.
2. Zorg ervoor dat de conditioner in het leer gewerkt wordt.
3. Laat het product een aantal minuten goed in het leer trekken, voordat het residu
    verwijdert wordt met een zachte microfiber doek.

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Reviews

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Need Help?