U heeft geen producten in de winkelwagen

CHEMICAL GUYS NATURAL SHINE, SATIN SHINE DRESSING

Vertel wat jij van dit product vindt en maak kans op een cadeaubon

Snel overzicht

Natural Shine, Satin Shine Dressing

In voorraad

€ 14,95

Over Natural Shine Dressing
Chemical Guys Natural Shine is de perfecte methode om je rubbers, vinyl en kunststof trims te beschermen en restaureren. De unieke formule voedt en hersteld het oppervlak voor een klassieke glans. Natural Shine geeft snel en eenvoudig een droge glans aan banden, dashboards, trims en deurbekledingen. Natural Shine is ontwikkeld met UV – beschermers welke hechten aan het oppervlak en resistent zijn tegen verkleuring en evt. craquele worden. Onze exclusieve formule beschermd kunststoff, rubber en vinyl – oppervlakken tegen de elementen. De unieke synthetische polymere coating voedt, revatiliseert en beschermd het oppervlak met een originele glans. Onze Natural Shine formule functioneert perfect op buiten – en binnen – toepassingen voor een klassieke glans op je trims welke beschermd en droog aan voelt.

Perfect op kunststoff, rubbers en vinyl
Natural Shine hersteld de klassieke look op kunststof, rubber en vinyl – oppervlakken. Onze unieke creme verzorgt een natuurlijke look op banden, dashboards en trims. Eenvoudig Chemical Guys Natural Shine met een premium applicator op brengen en je trims herstellen. Natural Shine is geformuleerd met synthetische – polymere – coating – technologie welke hecht aan het oppervlak en een duurzame beschermende laag achter laat. UV – bescherming verhindert het craquele – effect en verkleuring en laat je voertuig’s trims er perfect uit zien. Eenvoudig de Natural Shine toepassen op je banden voor een droge glans welke blijft. Chemical Guys ontwikkelde Natural Shine om oxidatie, stof en vocht af te stoten voor een verbeterde levensduur. Natural Shine beschermd de originele look van je kunststof, rubber en vinyl trims.

Droog
Chemical Guys maakt het beschermen en onderhouden van je kunststof, rubber en vinyl trims eenvoudig met Natural Shine. Deze moderne synthetische – polymere – coating zorgt dat je trims beschermd zijn tegen craquele – effect en verkleuring welke bij veroudering voor kunnen komen. Chemical Guys ontwikkelde Natural Shine om een klassieke glans te geven welke droog aanvoelt. Deze eenvoudig toe te passen formule voedt je trims op elke auto, truck, motor, camper en boot voor de klassieke glans welke beschermd tegen de elementen

Natural Shine Technologie
Chemical Guys innovatieve coating – technologie zorgt dat Natural Shine hecht aan het oppervlak met een verbeterde levensduur. We ontwikkelden Natural Shine om perfect te functioneren op exterieur – en – interieur – toepassingen met een maximale veelzijdigheid. Eenvoudig een laagje Natural Shine met een premium applicator verwerken voor een maximale bescherming tegen de elementen. Natural Shine functioneert perfect op banden, deurbekledingen, dashboards, trims en bumpers om de originele glans te herstellen. Natural Shine is ontwikkeld om oxidatie en vocht af te stoten wat je trims dan ook beschermd tegen de elementen. De unieke emulsie – formule is ontwikkeld om te functioneren op vele oppervlakken. Chemical Guys Natural Shine brengt je kunststof, rubber en vinyl trims naar het volgende niveau van perfectie.  

Waarom dit product kopen?
Perfect voor kunststoffen, rubbers en vinyl trims
Voedt en hersteld trim – oppervlak
Hersteld kunststoff, rubber en vinyl naar een originele status
Synthetische polymer coating
Droog
Beschermt tegen beschadigende UV – straling

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Reviews

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Need Help?