U heeft geen producten in de winkelwagen

FLEXIBLE BACKING PLATE (STEUNSCHIJF) ROTERENDE POLIJSTMACHINE 5"/125MM M14

Vertel wat jij van dit product vindt en maak kans op een cadeaubon

Snel overzicht

Steunschijf / backing plate voor roterende polijstmachines M14.

In voorraad

€ 24,95

Maak kennis met flexWORKS – De nieuwe evolutionaire BackingPlate van Chemical Guys.

Door dun te blijven doet flexWORKS meer dan er alleen stoer uit te zien. flexWORKS is ontworpen om dunner en lichter te zijn dan andere Backing Plates. Laat je niet misleiden door zijn formaat. Wanneer je goed kijkt zie je dat we de flexWORKS naar de sportschool hebben gestuurd. flexWORKS is uitgerust met een geanodiseerd aluminium 5/8 draad die tal van applicaties kan verrichten.

Door het verminderen van het gewicht is de flexWORKS nauwkeurig uitgebalanceerd waardoor trillingen tijdens het polijsten extreem zijn verminderd.

Door het dunner maken van de flexWORKS Backing Plate licht het zwaartepunt van de machine dichter op het gelakte oppervlak, waardoor er nauwkeuriger gepolijst kan worden met minder trillingen.

Minder trillingen zorgen voor veel voordelen:
Het levert betere/nauwkeurigere resultaten.
Maakt elke polijstmachine makkelijker te gebruiken.
Het verminder de slijtage van de machine.

Hebben we al gezegd dat de flexWORKS Backing Plate flexible is?

De Chemical Guys Evolve R4 Backing Plates was een absolutie evolutie in de Backing Plates. Deze Backing Plates kon je gebruiken waar en wanneer je maar wil. De Evolve R4 Backing Plates zijn speciaal ontworpen om zich aan te passen aan het oppervlak, waardoor je vlakke oppervlakken en gevormde oppervlakken kunt polijsten.

Voor jaren bepaalden de machine en de pad op wat voor soort oppervlak je ging werken. Sommige pads waren perfect voor vlakke oppervlakken, maar minder op gevormde oppervlakken. Wat als er een Backing Plate was die dat wel zou kunnen?

Perfect te gebruiken met alle Rotary Machines met M14-draad: Flex L3403VRG, Flex LK603VVB, Makita 9227, Metabo PE12-175, Dewalt 849, en Hitachi SP18VA of elke andere machine met M14-draad.

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Reviews

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Need Help?