U heeft geen producten in de winkelwagen

CHEMICAL GUYS BEAR CLAW KRASVRIJE WAS PAD

Vertel wat jij van dit product vindt en maak kans op een cadeaubon

Snel overzicht

De Chemical Guys Bear Claw was spons is het juiste gereedschap voor vervuiling en oxidatie en is daarbij zacht voor lak en glans.

In voorraad

€ 9,95

Waarom dit product kopen?
Extreem zachte en krasresistente wash spons.
Gemaakt van synthetisch wol.
Houdt veel water vast.
Elastische manchette houd de wash spons aan de hand.
Past elke hand.
Machinaal wasbaar, eenvoudig te reinigen en lange levensduur
.

Over deze wash spons
Grr! Was je auto met grizzly schuim! De Chemical Guys Bear Claw wash spons is het juiste gereedschap voor vervuiling en oxidatie en is daarbij zacht op lak en glans. De Bear Claw wash spons is gemaakt uit zacht en krasresistent synthetische wol en houd veel water en schuim vast. Deze dikke wash spons neemt oxidatie op en voorkomt Swirls en krassen. Deze wash spons houdt 5 x zijn eigen gewicht aan water vast, en wast zo sneller. Het synthetische wol is extreem zacht, krasresistent en machinaal wasbaar um deze gemakkelijk te reinigen. Gebruik de Bear Claw wash spons samen met elke Chemical Guys Shampoo om krasvrij te wassen en glans te laten zien. Reinig vervuiling en oxidatie met de Bear Claw wash spons
.

krasresistente wash spons
Goedkope wash sponss zijn gemaakt van goedkope materialen welke kunnen krassen op lak. Goedkope wash sponss zijn niet perfect gemaakt en houden weinig water en schuim vast. De Chemical Guys Bear Claw wash spons is gemaakt van dik en extreem zachte synthetische wol. Deze wash spons houdt 5 x zijn eigen gewicht aan water en schuim vast om goed te lubriceren, ook op delicate oppervlakken. Het synthetische wol lift oxidatie op en neemt het vast diep in de vezels, weg van de lak. De Bear Claw wash spons reduceert de mogelijkheid op krassen en Swirls bei de autowas. Gebruik de Bear Claw wash spons en de 2 – emmer autowas samen met een schuimkanon / schuimlans om nog beter te beschermen tegen Swirls en krassen. Reinig, glans en bescherm je auto met de Chemical Guys Bear Claw wash spons.

Extreem zacht en extreme absorptie
De Bear Claw wash spons houd veel water en schuim vast om elke auto krasvrij te wassen. Goedkope wash sponsen houden niet veel water wast en zijn vaaak niet zacht genoeg om krasvrij te wassen. Goedkope wash sponsen en sponzen hebben geen ruimte om vervuilingen op te nemen en bewegen deze en oxidatie over de lak zoals schuurpapier. De Chemical Guys Bear Claw wash spons houd extreem veel water vast om vervuiling en oxidatie op te nemen en vast te houden in de synthetische wol. Houdt afgewassen oxidatie weg van de lak om altijd krasvrij te wassen. Gebruik de 2 – emmer methode om oxidatie uit de wash spons te spoelen alvorens weer schuim op te nemen om het volgende deel te wassen. Kies de Chemical Guys Bear Claw wash spons om altijd krasvrij te wassen.

Kwaliteit
De Bear Claw wash spons is gemaakt uit synthetisch materiaal met een lange levensduur. Vele wash sponss verliezen vezels bij de autowas, kosten 3 – 5 keer zo veel en houden het slechts enkele wasbeurten vol. De Chemical Guys Bear Claw wash spons is gemaakt uit duurzame synthetische materialen welke een lange levensduur hebben. De synthetische wol blijft zacht en lift vervuilingen en oxidatie, houdt deze vast en houdt deze separaat van het oppervlak. Door oxidatie vast te nemen voorkomt het dat deze weer met de lak in aanraking kan komen en reduceert zo de mogelijkheid om te krassen. De elastische manchette bied maximaal comfort en grip. Kies de wash spons welke vervuiling absorbeert en een krasloze glans achter laat; de Chemical Guys Bear Claw wash spons. Gebruik deze wash spons met onze Shampoos om je auto er als nieuw uit te laten zien.

Hoe te gebruiken:
Normale was
Gebruik de 2 – emmer methode bij het autowassen; vul 1 emmer met 5 gallon water en 1 oz Chemical Guys Shampoo, en de andere emmer met alleen water. Leg een Dirt Trap emmer Insert in elke emmer om oxidatie vast te nemen en waswater schoon te houden. Spoel je auto af, dan wassen in rechte bewegingen met de schuimende wash spons. Na 1 of 2 delen te hebben gewassen dan de wash spons spoelen in de emmer met alleen water om oxidatie te verwijderen, dan uitwringen en weer in het waswater om schuim op te nemen. Zo door gaan tot de gehele auto is gewassen. Nadien alles af spoelen en drogen met een microfiber droogdoek.

Hoe de Bear Claw te onderhouden
De Bear Claw wash spons uitspoelen in schoon water en drogen na elke autowas. Bij meer vervuiling en oxidatie in de machine wassen met Chemical Guys Microfiber Wash en warm water, daarna drogen.

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Reviews

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Need Help?