U heeft geen producten in de winkelwagen

Ox Mose - waterfilter

Vlekvrij autowassen

in één handomdraai

revolutie voor autoliefhebbers! Uniek in Europa: de OX mose, ons (mobiele) waterontharder-apparaat die jou in staat stelt om je auto vlekvrij te wassen. Te gebruiken waar en wanneer je maar wilt. Gegarandeerd een vlek- en streepvrij resultaat, zonder nadrogen! Vanaf nu is het wassen, afspuiten en klaar!

Wist je dat tijdens het was- en droogproces nadrogen met een doek de grootste kans op krassen geeft? Met de OX mose hoef je daar niet meer bang voor te zijn. Het pure water geeft de lak van jouw auto de waardering die het verdient en bespaart je ook nog eens de tijdrovende klus van het nadrogen.

Ook geschikt voor caravan of camper.

- Wat is de hoeveelheid liter water die ik kan verwachten?
A: De hoeveelheid water die je kunt verwachten van het OX mose apparaat is sterk afhankelijk van de regio waar jij je bevindt omdat de hardheid van het water kan varieren van regio tot regio. Als test hebben we en een regio met een waterhardheid van 300PPM, 1200 liter zuiver water geproduceerd met de OX mose apparaat.

- Wanneer moet ik de cartridges vervangen?
A: Ons advies is om de cartridges te vervangen zodra de TDS-meter een waarde van >50 aangeeft. Bij een PPM van 0 tot 50, zoals gemeten door de TDS-meter, worden er geen vlekken of strepen waargenomen bij het gebruik van het OX mose apparaat.

-Is het water uit het OX mose apparaat veilig voor was en glas/keramische coatings?
A: Ja, het water dat uit het OX mose apparaat komt is veilig voor was- en glas/keramische coatings. Omdat het water vrij is van kalk, zout en mineralen minimaliseert het risico op strepen, vlekken en aantasting van de coating. Dit maakt het ideaal voor gebruik bij het aanbrengen en onderhouden van wax- en glas/keramische coatings op voertuigen.

- Wat is het gemiddelde waterverbruik tijdens een standaard wasbeurt?
A: Na het uitvoeren van verschillende metingen tijdens een wasbeurt hebben we vastgesteld dat een gemiddelde onderhouds-wasbeurt al snel resulteert in een verbruik van 200 liter water per keer. Echter, bij een meer grondige wasbeurt of wanneer je auto sterk vervuild is kan dit waterverbruik snel stijgen naar 250-300 liter.

- Kan ik de cartridges zelf vervangen?
A: Het vervangen van de cartridges is vrij eenvoudig. Raadpleeg hiervoor de meegeleverde handleiding van het OX mose apparaat of volg de instructies die je hebt ontvangen bij het bestellen van de nieuwe cartridges.

- Mijn apparaat lekt water, wat moet ik doen?
A: Als er water lekt uit het OX mose apparaat is het belangrijk om eerst te controleren of de cartridges correct zijn geplaatst in de blauwe behuizingen. Zorg ervoor dat de zwarte ringen correct bovenop de cartridges zijn geplaatst. Dit kan maar op een manier. Zorg ervoor dat de blauwe behuizingen stevig worden vastgedraaid en goed in het schroefdraad passen. Controleer ook of alle aansluitingen en koppelstukken correct zijn aangesloten. Het kan zijn dat er lucht in het apparaat zit, in dat geval kun je voorzichtig op de rode knoppen op de bovenkant van het apparaat drukken om de lucht te laten ontsnappen. Als je geen lucht hoort is het apparaat luchtvrij.

 1. Mobiel Osmose water filter systeem - Ox Mose

  € 649,95

  Autowassen is nog nooit zo makkelijk en effectief geweest. Dankzij de mobiele OX mose, die kalk, zout en mineralen uit ons harde water verwijdert, is nadrogen niet meer nodig. Je hebt altijd een vlekvrij en streeploos wasresultaat.

  Meer info

 2. Osmose water filter systeem - Ox Mose - wandunit

  € 429,95

  Autowassen zonder vlekken en nadrogen Autowassen is nog nooit zo makkelijk en effectief geweest. Dankzij de mobiele OX mose, die kalk, zout en mineralen uit ons harde water verwijdert, is nadrogen niet meer nodig. Je hebt altijd een vlekvrij en streeploos wasresultaat.

  Meer info

 3. Ox Mose navulverpakking - osmose waterfilter cartridges

  € 189,95

  OX mose navulverpakking - Onmisbaar bij het autowassen

  Meer info

Need Help?