U heeft geen producten in de winkelwagen

CHEMICAL GUYS LEDER REINIGINGSBORSTEL MET PAARDENHAAR

Vertel wat jij van dit product vindt en maak kans op een cadeaubon

Snel overzicht

Met de leder reinigingsborstel gemaakt met paardenhaar reinigt u veilig en perfect lederen delen.

In voorraad

€ 16,95

Waarom dit product kopen?
Gemakkelijk leder oppervlakken reinigen.
Gemaakt met paardenhaar.
Geschikt voor meerdere detailjobs.
Heavy Duty constructie.
Kunststof grip comfortabel vast te pakken.
Perfect voor het reinigen van stoelen, bekleding, schoenen en meer…

Over deze borstel
De Long Bristle Horse Hair Leather Cleaning Brush is perfect om lederen stoelen en bekleding te reinigen. leder en vinyl zijn gevoelig voor sterke chemicaliën, harde borstels en verkeerde reinigingsmethodes. De Long Bristle Horse Hair Leather Cleaning Brush is gemaakt met natuurlijk paardenhaar. Paardenhaar is bekend voor zijn zachtheid, sterkte en is mild bij de reiniging. De haren zijn samen gepakt in een kunststof handvat. Dit handvat is ergonomisch gevormd en laat zich goed vast pakken bij de werkzaamheden. De Long Bristle Horse Hair Leather Cleaning Brush presteert goed om oxidatie en vlekken te verwijderen van leder zonder te beschadigen. Gebruik de Long Bristle Horse Hair Leather Cleaning Brush om verontreinigingen, lichaamsvetten en oxidatie te reinigen van het leder. De Long Bristle Horse Hair Leather Cleaning Brush is extreem veelzijdig en laat zich perfect toepassen op stoelen, dashboards, deurbekleding, tassen, schoenen en meer… De Long Bristle Horse Hair Leather Cleaning Brush is geweldig voor het reinigen van leder. Het handvat is ergonomisch gevormd en laat zich goed toepassen. Gebruik de Long Bristle Horse Hair Leather Cleaning Brush om leder te reinigen, en meer…

De reiniging
De Long Bristle Horse Hair Leather Cleaning Brush is perfect om leder te reinigen. leder vraagt om specifiek onderhoud en producten. Gebruik pH – neutrale lederreiniger om olien, verontreinigingen en oxidatie van leder te verwijderen. Dan zacht het leder oppervlak agiteren om vlekken en vetten te lossen. De zachte haren van paardenhaar trekken de verontreinigingen uit het vinyl en leder. Als de contaminaties zijn opgenomen in de reiniger kan het met een microfiber doek worden afgenomen. De Long Bristle Horse Hair Leather Cleaning Brush kan leder herstellen naar nieuw.

Kwaliteit
Chemical Guys borstels en accessoires zijn gemaakt van de beste kwaliteit materialen en productietechnieken. De Long Bristle Horse Hair Leather Cleaning Brush is gemaakt met paardenhaar om leder oppervlakken niet te beschadigen. Het kunststof handvat is extreem solide. Het paardenhaar is samen gepakt in het kunststof handvat en laat zich goed vast pakken.

Gebruik deze borstel met de juiste reinigingsproducten
Gebruik de Long Bristle Horse Hair Leather Cleaning Brush met Chemical Guys autodetailing producten, zoals de lederreiniger. Na de reiniging komen de leder conditioner en leder serum om het leder en vinyl juist onderhouden en beschermen.

Hoe te gebruiken:
Voor de beste resultaten niet op lak, velgen en banden gebruiken, alleen op leder.
Gebruik de Long Bristle Horse Hair Leather Cleaning Brush met de Chemical Guys lederreiniger.
Goed wrijven, afnemen en nadien voeden met Chemical Guys Leder Conditioner en Leder Serum voor de perfecte look met de perfecte bescherming.

Specificaties  
Artikel Nummer ACC_S95
UPC  811339022843
Inhoud 7" / 17cm 
Veilig in het interieur  Ja
Veilig op het exterieur Nee
Toe te passen op lederen bekleding

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Reviews

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Need Help?